Tanrıyaşükür; “Amatörlerimizi mağdur etmeyeceğiz”

Tanrıyaşükür; “Amatörlerimizi mağdur etmeyeceğiz”

3.06.2020 08:48:09

TFF İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür'den gerçekleştirilen olağan toplantının ardından sıcak açıklamalar geldi, “Tanrıyaşükür çok dikkatli, temkinli ama acele etmeden, olabildiğince az hatalı bir karar vereceklerini” söyledi.

 

İstanbul olarak hazırladıkları taslağa son şeklini vermeden herkesin görüşlerini alacaklarını ifade eden Tanrıyaşükür “Cuma günü son toplantımızı taban birlikleriyle yapacağız. Herkesi dikkate alacağız. Çok dikkatli ve temkinli ama acele etmeden, olabildiğince az hatalı bir karar vereceğiz. Buna özen göstereceğiz. Ben söylersem olur, ben ne dersem olur mantığında değilim. Arkadaşlardan bugün çok güzel öneriler aldım. Taban birlikleriyle de görüştükten sonra Sayın Ali Düşmez başkanla konuşup İstanbul'un kararını Amatör Kurul'a sunacağım. Karar Cuma günü açıklanmayacak” şeklinde konuştu. Kurulun vereceği kararı uygulayacağız

 

KESİNLEŞEN HİÇBİR ŞEY YOK

İstanbul'un alacağı kararı beklediğini ifade eden Tanrıyaşükür “İstanbul bu süreçte Türkiye'nin de lokomotifi olmuş durumda. Birçok il bize bakıyor. Onlara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Fakat şunu da ifade edeyim. Bizim İstanbul'la ilgili verdiğimiz kararlar da kesin karar olmayacak. Amatör Kurul'a gidecek. Olabiliyorsa bu kararlar kesinleşecek. Bir karar verilirken Amatör Kurulu böyle olmaz diyebilir. Bizler de İstanbul olarak onların kabul edebileceği, kulüplerin mağdur olmayacağı bir kararı gerçekleştirmeye çalışacağız. Herkesin kabul edebileceği, müsterih olabileceği, ikna olabileceği kararı hayata geçirmeye çalışacağız. Bir de ne var. Ayın 18'inde Süper Lig başlayacak mı, başlamayacak mı? Oynanacak mı, oynanmayacak mı? Bu dahi meçhul” Şeklinde konuştu.

YORUM YAP