Taksicilerden T Plaka talebi

Taksicilerden T Plaka talebi

17.01.2019 10:53:17

Silivri'de faaliyet gösteren 75 taksici bir araya gelerek Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'a  sarı taksi ve T plaka taleplerini ilettiler.

Silivri'de hizmet veren ve kırmızı taksi olarak bilinen M plaka taksiciler T serisine geçmek, Sarı renge dönebilmek için protesto yaptı. İlk olarak terminalde toplanan 75 taksici, mağdur olduklarını ifade ederek İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çözüm taleplerini ilettiler. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın, seçim çalışmaları nedeniyle ziyaret ettiği kamyoncular kooperatifinde olduğu haberini alan 75 taksici, Volkan Yılmaz'la görüşmek için geçeceği güzergahta bekledi. Belediye başkan adayı Yılmaz, yolu kapatan taksicilerle görüşme yaptı. Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'nın da katıldığı görüşmede, Sarı taksi olmak için yıllardır oyalandıklarını ve Kumburgaz dışında yolcu alamadıklarını belirten taksiciler Volkan Yılmaz'dan yardım isteyerek, “Cumhur İttifakı'nın ve sizin bu işi çözebileceğinizi söylediler. Biz de hemen görüşmek için geldik. Çatalca'dan, Selimpaşa'dan esnaf arkadaşlarımız buradalar. Ne olur bu soruna çözüm bulun” dediler.
Yılmaz, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı'nın bilgilendirme yaptığını ifade ederek, “İBB yetkilileriyle görüşeceğim ve çözüme kavuşması için elimden geleni yapacağım” dedi.
(silivriden.com)

YORUM YAP