Takımımız bugün yola çıkıyor

Takımımız bugün yola çıkıyor

3.09.2016 10:27:32

2016-2017 Futbol Sezonunun ilk maçında Düzce deplasmanında Düzcespor ile karşılaşmaya hazırlanan Silivrispor maçtan bir gün önce Bolu Koru Otel'de kampa giriyor.

Maç haftasına giren Silivrispor'da tüm hesaplar üç puan için yapılıyor. Ligin ilk maçı için kolları sıvayan Silivrispor yönetimi takımı bir gün önceden Bolu Koru Otel'de kampa sokuyor. Hafta sonu oynanacak Düzcespor maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Silivrispor Kulübü İdari Menajeri Mesut Tonta; “Tüm hazırlıklarımız tamam ve maç saatini bekliyoruz. Artık şuandan itibaren müsabakayı düşünüp ona göre programımızı yaptık. Ligimiz başlıyor, kendi sahamızda yaptığımız idmanlarla maça konsantre olmaya hazırlanıyoruz.

TAKIM BUGÜN BOLU YOLCUSU
Düzce'de Düzcespor ile oynayacağımız müsabaka öncesinde tüm kadro bugün Bolu'ya hareket edecek. Bolu, Koru Otel'de yapacağımız çalışmaların ardından cumartesi günü ilk resmi maçımıza çıkacağız.

SAKATLAR DÜZELİYOR
Lig öncesinde yaptığımız hazırlık maçlarında sakatlanan oyuncularımız ise düzeliyor ve maç saatine kadar yetişecekler. Tüm kadronun ve oyuncularımızın moralleri en üst seviyede.

İLK MAÇLAR ZOR OLUR
Her zaman ilk maçlar oldukça zorlu geçer. Biz de bunun bilincindeyiz. Bu maçların atmosferi de zor olur. Teknik ekibimiz tamamen Düzce maçına konsantre olmuştur. Düzce deplasmanından alacağımız puanlarla birlikte lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Sonrasında kendi evimizde oynayacağımız Dersim maçı ile çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz.


YÖNETİMİMİZ HER ZAMAN GEREKENİ YAPMIŞTIR
Sezon başında yaptığımız çalışmalarla birlikte her zaman yanımızda olan yönetimimiz lig sonuna kadar yanımızda olacaktır. Yönetimimize ve başkanımıza güveniyoruz.
Bu zamana kadar ne istediysek yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Zorlu bir maraton başlıyor. Geçen sezon zor bir süreç yaşadık. Geçen sezon yaşadıklarımızdan iyi dersler çıkardık. Yaptığımız kongrenin ardından genç ve oldukça da istekli bir başkanımız var. Kulüp Başkanımız Ümit Kalko ne istediğini çok iyi bilen bir isim. İyi bir ekip olduk ve Düzce maçına hazırız, yeni sezon tüm Silivri'ye hayırlı olsun” dedi.
Haber:
Engin AKIN

YORUM YAP