Tabakoğlu’ndan Çalış’a açık destek

Tabakoğlu’ndan Çalış’a açık destek

20.11.2017 10:23:14

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Ali Tabakoğlu'ndan, başkanlık seçimleri için mevcut Oda Başkanı Nuray Koçer'e karşı yarışacak Alparslan Çalış'a açık destek geldi.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası eski Başkanı Ali Tabakoğlu, yaklaşan kongre öncesi Alparslan Çalış'ın basın toplantısına katılarak, adaylığını destekledi.

“ÇALIŞ, BENİM EN DUYARLI VE AHLAKLI YÖNETİM KURULU ÜYELERİMDEN BİRİYDİ”
Alparslan Çalış'tan ‘oğlum' diye söz eden Tabakoğlu, onu neden desteklediğini şöyle açıkladı: “Kendisinin aday olacağını söylediğinde içimden Oda layık olduğu Başkana inşallah kavuşur diye bir temenni geldi. 2006'da ben Oda Başkanı olduğum zamanlar, Denetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştı. Daha sonraki iki dönem Başkanlık sürecimde de Yönetim Kurulu Üyesi olarak yanımda görev aldı. Yönetim kurulu üyelerimin içerisinde esnaf ve sanatkârların sıkıntılarına ve Oda mevzuatına en duyarlı, en ilgili, en ahlaklı arkadaşlarımızdan bir tanesidir.

“SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİM”
8 yıl yapmış olduğum Oda Başkanlığı dönemimde bunu bilhassa gördüm. İnşallah başarılı olur. Yapması gereken çok görevleri var. Benim göreve talip olduğum ve kazandığım döneme nazaran şu anki esnafın durumu itibariyle Alparslan'ın görevi Oda Başkanı olarak daha ağır olacaktır. Seçildiği takdirde kendisinin danışman olarak her zaman yanında ve yardımcısı olacağım. Alparslan ağır bir görev alacak ama ben kendisinin sonuna kadar destekçisi olacağım.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP