SUNA GÖÇENGİL, DEVİR TESLİMİNDEYDİ

SUNA GÖÇENGİL, DEVİR TESLİMİNDEYDİ

20.01.2018 09:49:29

CHP İstanbul İl Merkezi'nde Çarşamba günü gerçekleştirilen, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil'ın Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ile birlikte katıldığı devir teslim töreniyle Cemal Canpolat, İstanbul İl Başkanlığı görevini Canan Kaftancıoğlu'na devretti.

İl Başkanlığı binasına sığmayan yüzlerce CHP'li Şişhane Meydanı'nı doldurdu. Devir teslim töreninin ardından İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu kendisini dinlemeye gelen CHP'lilere İl Başkanlığı binası önündeki seçim otobüsü üzerinden seslendi.
İl Başkanımız Kaftancıoğlu ayrıca hakkında başlatılan linç kampanyasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

KAFTANCIOĞLU: BÜYÜK İSTANBUL YÜRÜYÜŞÜMÜZÜ BAŞLATIYORUZ
Kaftancıoğlu, "Kadın kimliğimle erkek egemen siyasette var olmamdan korktular. Çünkü kadın sonuna kadar savunur, direnir. Bugün yaşadığımız örgütlü kötülüğe son verecek olan kadındır. Büyük İstanbul yürüyüşümüzü başlatıyoruz. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden yurttaşları, yoldaşları neferleriyiz. 39 ilçeden ayağa kalkacağız. Bunu görüyorlar. Genel Başkanımızın başlattığı hak hukuk adalet yürüyüşünü başlatıyoruz. Bunun için korkuyorlar. Benim üzerimden CHP'yi dizayn etmeye çalışıyorlar. CHP emperyalizme karşı mücadelede kurulmuştur.

“İSTANBUL'DAN GELDİLER, İSTANBUL'DAN GİDECEKLER”
Farklılıkların zengin olduğu Ordu'nun Mesudiye ilçesinde doğmuş bir kardeşinizim. Eşitliğin kenti İstanbul'u yaşatacağız hep birlikte. Kente ihanet edenlerin maskelerini düşüreceğiz. Sosyal adaletten yana İstanbul'u hep birlikte inşa edeceğiz. Günün koşullarına göre değişmeyen ideolojik duruşumdan duyulan bir rahatsızlık var ama öyle ya da böyle İstanbul'dan geldiler, İstanbul'dan gidecekler" dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP