Sultanbeyli maçı Silivri’de oynanabilir

Sultanbeyli maçı Silivri’de oynanabilir

18.10.2019 13:48:04

İstanbul depreminin ardından hasar alan Silivri Stadı'nın mühürlenmesinin ardından iç saha maçlarını Çatalca Stadı'nda oynayan Silivrispor'un iç saha hasretine son noktayı Başkan Taylan Güraslan koyuyor.

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor depremde hasar gören Silivri Stadı'nın mühürlenmesinin ardından Silivrispor iç sahaya hasret. Kendi saha ve seyircisinden mahrum kalan Silivrispor'a kapılarını Çatalcaspor açmış ve Çatalca Stadı'nda maçların oynanması için gerekli adımlar atılmıştı. Son haftalarda iç saha maçlarını Çatalca Stadı'nda oynayan Silivrispor'un iç saha hasreti bitiyor. TFF yetkilisi Cem Yüce ile birlikte Silivri Stadı'nda inceleme yapan Başkan Taylan Güraslan hasrete son vermek için yoğun mesai harcıyor. TFF yetkilisi ile birlikte uygulanacak proje kapsamında Silivrispor'un 11. Hafta müsabakası olan Sultanbeyli maçını kendi sahasında oynama ihtimali doğdu.

 

MEVCUT KAPALI TRİBÜNLER YIKILACAK

Depremin ardından hasar gören kapalı tribünlerin yıkım kararı kesinleşti. Buna göre ihale aşamasına gelmesi beklenen Silivri Stadı kapalı tribünleri yıkılacak ve en kısa zamanda 2000 kişi kapasiteli ve tüm ilçe kulüplerinin de kullanabileceği odalarında bulunduğu bir tesis yapımı bekleniyor.

 

KONTEYNERLİ ÇÖZÜM

Kapalı tribünlerin yıkımı ile birlikte Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan hazırladığı projeyi TFF yetkilileri ile paylaşarak iç saha maçlarının oynanabilmesi için gerekli adımlarını attı. Stat kenarına koyulacak olan konteynerlerle çözüm geçici olarak sağlanacak. Misafir ve ev sahibi takımların soyunma odaları, bay ve bayan hakem odaları, doping odası ve temsilci odaları tamamen geçici bir şekilde konteyner olacak. Ayrıca açık tribününün bir bölümü çevrilecek ve protokol tribünü oluşturulacak. Bunların sağlanması ile birlikte Silivrispor iç saha maçlarını Silivri Stadı'nda oynayabileceği federasyon yetkililerince bildirildi.

YORUM YAP