Şube Başkanından hayırlı olsun ziyaretleri

Şube Başkanından hayırlı olsun ziyaretleri

12.10.2016 16:30:41

Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, müdür yardımcılığına atanan üyelerini yeni görev yerlerinde ziyaret ederek tebrik etti. 

Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Serin ile birlikte müdür yardımcılığına atanan üyelerini yeni görev yerlerinde ziyaret etti.
İkili önce imam hatip ortaokulu kapatılarak müdürlük görevinden alınıp Büyükçekmece'deki bir okula atanan eski dönem Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Demir'le buluştu.
Yine sendika üyelerinden Besim Üstünel Anaokulu Müdür Yardımcılığı görevlerine atanan Selçuk Adanur ve Piri Mehmet Paşa İlkokulu Müdür Yardımcılığı görevine atanan Nimet Kaya Özen'ini de ziyaret eden Tan ve Serin, tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
TAN: ALLAH MUVAFFAK ETSİN
Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, “Bugün belki de son zamanlarda Türkiye'de bir ilk olarak imam hatip ortaokulu kapatılarak Müdürlük görevinden alınıp sürgün şeklinde Büyükçekmece'de atanan ama Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi'ne müdür yardımcısı olarak dönen sevgili kardeşim Ahmet Demir 'i, yolunu ve çizgisini daima haktan ve doğruluktan yana çizen, ser veren ama bel vermeyen değerli arkadaşımız Selçuk Adanur 'u, çalışma azmi ve görev ahlakından asla taviz vermeyen değerli arkadaşımız Nimet Kaya Özen 'i müdür yardımcılığına atanmalarından dolayı tebrik ettik. Allah muvaffak etsin, yar ve yardımcıları olsun.” açıklamasında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP