Stoıchkov’dan, Süleymanoğlu’na anlamlı ziyaret

Stoıchkov’dan, Süleymanoğlu’na anlamlı ziyaret

24.01.2018 10:05:43

Bulgar futbolunun efsane ismi Stoıchkov, İstanbul'da eski dostunu ziyaret etti.
Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri için İstanbul'a gelen Bulgaristan'ın efsanevi futbolcusu Stoichkov, eski dostu Naim Süleymanoğlu'nun kabristanını ziyaret etti. Barcelona ve Bulgaristan Milli Takımı'nın dünyaca ünlü efsane ismi Hristo Stoichkov, Naim Süleymanoğlu'nun Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabristanına çiçek bıraktı.
Stoichkov, Naim Süleymanoğlu ile geçmişe dayanan güçlü bir dostlukları olduğunu belirterek, böyle önemli bir sporcuyu genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Naim Süleymanoğlu'nun başarılarından her zaman onur ve gurur duyduğunu ifade eden Stoichkov, kendisinin hem Türk hem Bulgar halkının kalbinde her zaman en büyük sporculardan biri olarak kalacağını vurguladı. Stoichkov, onur konuğu olarak katılacağı Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri kapsamında da Naim Süleymanoğlu anma töreni yapacaklarını açıkladı.

STOİCHKOV'DAN
ARDA TURAN YORUMU
Stoichkov, Arda Turan'ın Barcelona'dan dönmesiyle ilgili gelen sorularla ilgili ise şu yorumu yaptı: “Arda Turan lider özelliklere sahip bir oyuncu ve liderler her zaman önüne bakar geriye bakmaz.”

YORUM YAP