Soylu: Volkan Yılmaz’ın emrindeyim

Soylu: Volkan Yılmaz’ın emrindeyim

5.03.2019 09:50:38

“Silivri'ye çok geldim gittim ama Silivri'yi ilk kez bu kadar kararlı, heyecanlı ve 31 Mart'a hazır gördüm” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Volkan beyle aranızdaki muhabbetten anladım ki Allah'a şükürler olsun 31 Mart'ta buradan bize güçlü bir haber gelecek. Düzgün, dürüst bir adam. Buradan bütün Silivri'ye söylüyorum; hem Süleyman Soylu hem de İçişleri Bakanı olarak Volkan Yılmaz'ın emrindeyim” şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 Mart Pazartesi günü, 14.30'da, Uğur Mumcu Meydanı'nda Silivrililerle buluştu. Soylu'ya AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Hayati Arkaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İl Koordinatörü Nazif Barış Çiftçioğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz ve teşkilat mensupları eşlik etti.
Yüzlerce vatandaş tarafından büyük bir sevgi seli ve alkışlar eşliğinde karşılanan Soylu, burada yaptığı konuşmada 31 Mart'ta yapılacak seçiminin Türkiye'nin içinde bulunduğu coğraf- yanın kaderi açısından da önemli olduğunu ifade ederek Volkan Yılmaz'a destek istedi.

BOZOĞLU: SİLİVRİ BİZE SEÇİMİN SONUCUNU CUMHUR İTTİFAKI'NI BAĞRINA BASARAK GÖSTERDİ
Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Silivri'miz önümüzdeki yerel seçimlerin nasıl sonuçlanacağını aslında bugünden bize bu meydanı doldurarak gösterdi. Allah hepinizden razı olsun. Silivri 10 yıldan beri hizmetsizlik hastalığıyla karşı karşıya. Silivri 10 yıldan beri huzursuz. Silivri 10 yıldan beri refah seviyesinin aşağısında. Silivri artık sahip çıkıp Volkan Yılmaz'a burada değişim şart diyor mu? Allah'ın izniyle bu iş bitmiş demektir. Silivri son 25 gününden sonra mutluluk, huzur, refah ve hizmetle buluşacak.” dedi.

YILMAZ: SİZLERE YAPTIKLARINI DEĞİL, YAPTIRMADIKLARINI ANLATAN ANLAYIŞA SON VERİN
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, konuşmasında şunları kaydetti: “Kocaman yürekleriyle bu açık hava toplantısını ısıtan aziz Silivrililer, hoş geldiniz. Bizim mücadelemizde koltuk yok. Bu mücadelede vatan, millet, devlet, ay yıldızlı bayrak, ezan var. Ellerimizi açabildiğimiz kadar büyük açacağız, herkesi kucaklayacağız. Etnik kökeni, inancı, memleketi ne olursa olsun ben herkesle kucaklaşmaya geliyorum. Benimle kucaklaşmaya var mısın Silivri? Beraber olacağız. Menzile gönül gönüle varacağız. Seferle mükellefiz. Zaferde Cenab-ı Allah'ın olacak. Buna kuşkunuz olmasın. Silivri değişimi bekliyor. Gönlümüzü, kapımızı herkese açacağız. O belediye sizin belediyeniz olacak. Belediyenin kapılarını açacağız merak etmeyin. Benim açtığım o belediyenin kapısını size kapatacak kişiyi o kapattığı kapının önüne koyacağım. Bunu da bilin. Biz size hizmetkar olmaya geliyoruz. Silivri 10 yıldır unutulan bir ilçe. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım'la beraber Silivri'yi hiç kimsenin tahmin edemeyeceği mega projelerle buluşturacağız. Silivri'yi hak ettiği yere getirmek bizim boynumuzun borcu. Elimi size uzattım, Allah razı olsun, havada bırakmadınız. Bu kardeşiniz bu yükü taşıyacak güçte, kararlılıkta ve irade de bunu böyle bilin. Hep beraber Silivri olacağız. O belediyenin kapılarını dula, yetime, düşküne açık hale getireceğiz. Hiçbir rant çevresinin başkanı olmayacağım. Vatandaşın belediye başkanı olacağım. Bana güç verin. Silivri'de oluşturulan korku imparatorluğuna son verin. Sizlere yaptıklarını değil, yaptırmadıklarını anlatan anlayışa son verin! Ben sizlere söz veriyorum, göreve geldiğim ilk günden itibaren koşmaya başlayacağım. Beraber gülüp yeri geldiğinde beraber ağlayacağız ama bir olmaktan taviz vermeyeceğiz. Silivri kazanacak diyorum hepinizi Allah'a emanet ediyorum.”

ARKAZ: 40 SENEDİR SİLİVRİ'DE BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEDİM
Yılmaz'ın ardından vatandaşa seslenen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Hayati Arkaz, “40 senedir Silivri'de sağlık hizmeti veriyorum böyle bir coşku ve kalabalık görmedim. Allah hepinizden razı olsun. Volkan Yılmaz bizim kardeşimiz. 30 senedir tanırım. Volkan Yılmaz, bu işin erbabıdır. Allah nasip ederse Silivri'yi hak ettiği yere getirecektir.” diye konuştu.

KAYNARCA: MUHTEŞEM KALABALIK 'SİLİVRİ'DE DEĞİŞİM ZAMANI' DİYOR
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Muhteşemsin Silivri. Bütçesinden çok borcu olan bu belediye yönetimini bırakıp Volkan Yılmaz Başkanlığında Silivri'ye hazır mıyız? Allah sizden razı olsun. Çok söze gerek yok. Şu muhteşem katılım Silivri'de değişim zamanı diyor.” tarzında konuştu.

SOYLU: SİLİVRİ'Yİ İLK KEZ BU KADAR KARARLI GÖRDÜM
Son sözü söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlara şöyle seslendi: “Bugün Silivri bir güneş gibi parlıyor. Bugün Silivri samimiyetini, sevgisini, desteğini, ilgisini ortaya koyuyor. Silivri bizi şereflendirdiniz. Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Silivri'ye çok geldim gittim ama ilk kez bu kadar kararlı, heyecanlı ve 31 Mart'a hazır gördüm Silivri'yi. 31 Mart'ta Allah'ın izni, sizlerin desteğiyle inşallah Volkan Yılmaz'la birlikte sandıkları patlatacak mıyız? Allah dillerinize sağlık versin. Volkan beyle aranızdaki muhabbetten anladım ki Allah'a şükürler olsun 31 Mart'ta buradan bize güçlü bir haber gelecek. Düzgün, dürüst bir adam. Buradan bütün Silivri'ye söylüyorum; hem Süleyman Soylu olarak hem de İçişleri Bakanı olarak Volkan Yılmaz'ın emrindeyim. Biz bu fotoğrafı niye verdik? AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımız, MHP milletvekilimiz, AK Parti milletvekilimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız burada… Sadece bir belediye kazanmak için vermedik Silivrililer. Elbette ki belediye başkanlığı görevi önemlidir. Yapacağı hizmetlerle onun vatandaş tarafından sevilmesi, kapısının açık olması, herkesle hemhal olması, mesleğine sadakatli davranması elbette ki önemlidir ama 31 Mart akşamından eğer zafiyetle çıkarsak önümüzdeki 5 yılda anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler. Hainlerin önünde elimizi bağlı bırakmayın ne olursunuz. Silivrililer 31 Mart'ta şuradan gümbür gümbür çıkın. Önümüzdeki 5 yılda Binali bey bir taraftan Volkan Başkan bir taraftan hem Türkiye hem Silivri sadece koşmayacak biliyor musunuz? Hem İstanbul'um hem Silivri'm uçacak!”

Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP