Soyaslan’dan kaçırılmaz bir davet var

Soyaslan’dan kaçırılmaz bir davet var

9.09.2017 15:47:45

Sunduğu kusursuz hizmet ve ayrıcalıklı yaklaşımları ile Soyaslan&Kasap Izgara, muhteşem bir menü ile sizi unutulmaz bir “Açık Büfe Pazar Kahvaltısına” davet ediyor...

Muhteşem lezzetlerle dolu unutulmaz bir kahvaltı deneyimine ne dersiniz? Ferah ve huzurlu ortamıyla Soyaslan&Kasap Izgara'da Pazar gününün keyfini sevdiklerinizle beraber yaşamanız için zengin açık büfe kahvaltı menüsü usta şeflerin özenle hazırladıkları sunumları ile sizi farklı bir keyfe götürecek...
5 yıldızlı hizmet kalitesiyle Soyaslan&Kasap Izgara'da lezzetli bir geç kahvaltı sizleri bekliyor! Türk mutfağına özgü kahvaltı lezzetleri Pazar günleri 09.00– 13.00 saatleri arasında keyifli ve uzun kahvaltılara dönüşüyor... Soyaslan Kasap&Izgara, zengin açık büfe kahvaltıları ile ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte geçirebileceğiniz lezzetli ve dinlendirici bir hafta sonu kahvaltısı sunuyor.

ZENGİN AÇIK BÜFE PAZAR KAHVALTISI KİŞİ BAŞI 30 TL
Açık büfe kahvaltıda; peynir çeşitleri, domates, salatalık, acuka, zeytin çeşitleri, bal, tereyağı, reçel çeşitleri, salam, jambon, kokteyl sosis, yeşil salata, kısır, çokokrem, yeşil soğan, taze nane, dereotu, maydanoz, roka, haşlanmış yumurta, patlıcan, biber, domates karışık kızartma, kepekli ekmek, çavdar ekmeği, tahin pekmez, cornflakes çikolatalı, mısır gevreği, kayısı, kuru incir, ceviz, supangle, çay ve daha pek çok lezzet yer alıyor.

KENDİ SALATANIZI KENDİNİZ HAZIRLAYIN
Hafta sonu “Pazar” günü sunulan kahvaltı büfesinde geleneksel bir Türk Kahvaltısı için olmazsa olmazların yanı sıra; dilediğiniz malzemelerle hazırlanacak lezzetli salatalar ve yenilikçi sunumlarla hafif ve damak zevkine hitap eden zeytinyağlı köşesi seçeneklerini “her gün” tadabileceksiniz. Zeytinyağlı sarma, barbunya pilaki, taze fasulye, biber dolması parmak yedirtecek türde lezzetleriyle öne çıkıyor…
Kendi salatanızı, kendinizin yaratmasına yardımcı olan salata barı, oldukça doyurucu, taze, lif açısından zengin ve geniş bir yelpazeye sahip… Salata barına şöyle bir göz gezdirdikten sonra; tabağınızı damak zevkinize göre doldurmaya başlayabilir, istediğiniz kadar limon, sirke ve baharat ekleyerek tatlandırabilirsiniz.

ET REYONU VE KAHVALTILIK ÜRÜNLERİYLE İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
Lezzet, hijyen ve kalitede bir kilometre taşı olabilmeyi hizmet felsefesi haline getiren Soyaslan&Kasap Izgara'da eşsiz bir kahvaltı, brunch, öğle veya akşam yemeği yiyebilirsiniz. Ayrıca çok seçenekli et ve kah-valtılık şarküteri bölümünden dilediğiniz kadar gurme ürünlerden paket yaptırarak, evinize götürebilirsiniz.
Soyaslan Kasap Izgara, konum olarak Yeni Mahalle'deki KİPA alışveriş merkezinin yakınında yer almaktadır. Misafirlerini samimi ve en içten şekilde ağırlayan Soyaslan Kasap&Izgara'nın bu eşsiz davetini kaçırmayın!
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP