XXXXX

Son Pişmanlık Neyere Yarar?

Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, mecliste Başkan Özcan Işıklar’ı dinlemeye kalmadığı için pişman olmuş. Nedenini Işıklar’ın “İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylemesi” olarak açıklıyor.
Işıklar ve Karakaş arasındaki gerilime güzel bir şarkı ile es vermeye ne dersiniz?
Işıklar’ın affına sığınarak Karakaş’a gelsin…
“Günler her zaman telaşlı
Yanlış nerede aklım sende
Suçum neydi sormadın

Çektin gittin
Dinlemeden
Bana bir şey söylemeden
Son pişmanlık neye yarar
Her şeyin bedeli var

Firar eder aklım başından uçar gider
Ziyan olmuş yıllara varsın olsun yeter.”

Keşkelerin olmadığı bir dünya mümkün mü?
Metin Karakaş’ın dün düzenlediği basın toplantısının sesini dinledim de tansiyonu oldukça düşürmüş. Ama sözünü sakınmadığı da bir gerçek. Muhalefete söz hakkı vermeyen iktidarı korkaklıkla itham ederken, Işıklar’ı özellikle ihale maliyeti hesaplamaları konusunda yalancılıkla suçluyor.
İhalede son raundun özeti Karakaş tarafından Işıklar’a yöneltilen: Korkaklık ve yalancılık ithamları.
Muhalefet, ihale konusunda “Bir bit yeniği olduğu” ısrarını da sürdürüyor, tıpkı iktidarın “Biz o biti yorganıyla birlikte iki yıl önce yaktık” söylemi gibi.
Dikkatimi çeken bir konu oldu Karakaş, “Merkez inşaatın kaçak yapısını biz 28 Aralık’ta ihbar ettikten sonra 29’da işlem yaptılar” diyor ama buna destek olarak verdiği BEDAŞ’a yazılan evrakta belediye tarafından ruhsatsız yapı tutanağının 15 Aralık’ta düzenlendiği ifade ediliyor.
Ve şu tehdit meselesi…
Her şeyi tartışır, resmi kurumlar nezlinde sorgulatırız ama tehdit çok farklı ve onay görmesi mümkün olmayan bir şey. Bunu iyilik olarak düşünen varsa en büyük kötülüğü yaptığını bilmeli.

 
 
Devamı 06 Ocak 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP