XXXXX

Son Nokta



İktidar döneminde hakkında çok yazılar yazdık ama sanıyorum bu sonuncusu ve kuşkusuz en acısı. Hayatı çoğu zaman en çok kendi kendine verdiği kavgayla tüketti… Dün hastalıkların yorduğu bedeni ebedi huzura çekildi.
Kavaklı için önemli bir yönetici, Doğru Yol'un bölgemizde meşalesini taşıyan önemli bir isimdi Hasan Geyiktepe, mekanı Cennet olsun! Sevenlerine başsağlığı diliyorum!
Merhum Hasan Geyiktepe'nin cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kavaklı mezarlığında toprağa verilecek!

Ölüm, doğum kadar hayatın en önemli gerçeklerinden biri. Dünyaya gelen için sevinirken, hayatın onun için çizdiği kaderi bilmeden, güzel bir yaşam umut ederek, ölümün ardında bıraktığı his aynı.
Birileri yaşamdan çekilirken, hayat durmuyor devam ediyor.
Eksilen hayatların üzüntüsü sadece yakınlarında sevenlerinde var ama zaman bu yokluğun yerini de dolduruyor.

Neyse hüzünlü bir Cuma yaşayacağımız Perşembe'nin gelişinden belli oldu!

AKP, BOĞLUCA KONUSUNDA MÜLK
SAHİPLERİNE UMUT SAÇTI
AKP Silivri İlçe Merkezi'nde düzenlenen toplantıda AKP'li yetkililer Boğluca Deresi çevresinde istimlakı gündemde olan alanların mülk sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan herkes verilen bilgi ve güvenceler karşısında oldukça rahat bir nefes almış. Silivri Belediye Meclisi AKP Grup Sözcüsü Metin Karakaş'ın bina ve arsalara verilen değerlerin iyileştirilmesi ve Pazartesi gününden itibaren yapılacak yeni değer tespit çalışması konusunda sözü alınacak istimlak bedellerinin yükselmesi açısından umut oldu. Özellikle iş yerlerine verilen istimlak bedellerinin yeniden gözden geçirilerek yükseltilmesine ilişkin vaadi ve mülk sahiplerinin tüm talep ile şikayetlerini ciddiyetle ele alan Karakaş'ın tutumu, yaklaşımından övgüyle söz ediliyor. İstimlak Dairesi ve İBB kanalından mağduriyetlerin giderilmesi hakkında rahatlayan yer sahipleri, verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyor.
En önemlisi de yargı yoluna başvurma süreci ile ilgili zamanın durdurulma talebi toplantının ardından hemen yerine getilimiş. Yer sahipleri Karakaş ve diğer AKP'li yetkililerin konuyu siyasi polemik malzemesi yapmadan sahiplenip, söz verdikleri ölçüde kimseyi mağdur etmeden çözmesine umut bağlamış durumda.
Boğluca Deresi çevresindeki istimlak konusu özellikle 8 Eylül'de yaşanan selin ardından farklı bir boyut kazanmış. Yani ilk çıkış noktası ile bugün gelinen aynı değil. Daha önceden istimlak bedellerini kabul edenler veya mahkeme yoluna gidenlerin yeni değer tespit sürecinden yararlanamayacağı edinilen bilgiler arasında.
AKP bu konuyu her ne kadar siyaset malzemesi yapmak istemese de halkta yaratılan memnuniyetin politik dönüşü mutlaka olacaktır. Ayrıca olsun da. Ama AKP'nin bu süreç ile ilgili sorumluluğu var. Her ne kadar Silivri halkı onlara başlattıkları işi bitirme şansı vermese de onlar oluşan mağduriyetlerin giderilmesi noktasında gerekeni yaparak, mutlaka kazanacaktır.

SELİMPAŞA'YA ÖNEMLİ
SAĞLIK YATIRIMI
Geçtiğimiz gün Almanya'dan gelen konukları ile işbirliği imkanlarını değerlendiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Selimpaşa'ya yapılması istenen Alman Spor Hastanesi hakkında bilgi verdi. 10 Bin dönüm üzerinde kurulması hedeflenen tesis ile ilgili görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Işıklar, bölgemizde Türk-Alman ortaklığında gelişim süreçlerine TAVAK ile imzalanan üniversite protokolünün ardından daha da özen gösterdiklerini ima eden açıklamalarda bulundu.
Almanların sosyal alan çalışmaları kadar, sağlık alanındaki yatırımları da bizim için yol gösterici olabilir. Alman titizliği ve düzeninden etkilenmek, örnek almak bu anlayışta çalışmalar yürütmek kesinlikle bize iyi gelir.

İYİ Kİ DOĞDUN
CHP'nin emektar sekreteri ve şu anda Silivri Belediyesi'nde görev yapan Şenay Altınkoç'un bugün doğum günü. Nice senelere, sağlık ve başarıyla! Doğum günün kutlu olsun!
İyi hafta  sonları!

YORUM YAP