Şok taciz iddiası

Şok taciz iddiası

27.07.2018 11:23:11

Silivrililerin bildiği sahilin bilindik simalarından Çılgın Garson lakaplı A. A., çocuklara yönelik taciz ve tecavüz iddiasıyla gözaltına alındı.

Silivri'de çay bahçelerinde garson olarak çalışan A. A., kamu vicdanında derin yaralar açılmasına neden olan çocuğa yönelik cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alındı. Sayıları şimdilik 6 olarak belirlenen mağdur çocukların ifadeleri alınıyor. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatılırken, A. A.'nın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.  

Silivri kamuoyu olay ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.
 

BOZOĞLU: CEZALARIN EN AĞIRINA DAHİ ÇARPTIRILSA YÜREKLERİMİZ SOĞUMAYACAK

Silivri'yi sarsan olaya AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama ile skandalı  kınayan Bozoğlu, duygularını şöyle paylaştı: "Değerli hemşehrilerim; dün Silivri'mizde vuku bulan ve hepimizin vicdanını sızlatan bir olaya şahit olduk. Yüreği kararmış, insanlıktan çıkmış, aşağılığında aşalığı bir caninin, bir ruh hastasının sapkın eylemleri ile şok olduk. Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanan ve adli makamlara sevk edilen bu şahsiyetsiz, cezaların en ağırına dahi çarptırılsa yüreklerimiz soğumayacaktır. Melekler kadar temiz ve masum çocuklarımıza el uzatan bu ve bunun gibi canileri bir kez daha şiddetle nefretle kınıyorum. Allah bu tür şeytanlardan hepimizin evlatlarını korusun."

YORUM YAP