SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR YENİ SEZON İÇİN TOPBAŞI YAPTI

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR YENİ SEZON İÇİN TOPBAŞI YAPTI

23.07.2018 09:23:55

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve 1966 senesinde kurulan Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor Kulubü Futbol Takımı kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıkları yapmak için topbaşı yaptı.

Teknik direktör Ali Asker Kılıç ve antrenör Behçet yeni önderliğinde yeni sezona merhaba diyen Söğütlüçeşmespor Kulubü 2018-2019 sezonuna şampiyonluk parolasıyla girdi. Kırımızı-beyazlı yöneticiler vefutbolcuların tanışmasının ardından Teknik ekip ve futbolculara kısa bir konuşma yapan Başkan Mevlüt Özdek, bu yılki en büyük hedeflerinin İstanbul 1.Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Takım olarak iyi durumda olduklarını belirten kulüp Basın sözcüsü Serdar Bal , "Çok kaliteli bir teknik ekibimiz var. İşlerini çok seviyorlar. Geçen yıl yaşadığımız bazı şanssızlıklar oldu, bu yıl daha dikkatli olacağız. Çok çalışmamız gerekiyor, onun için yeni sezonun startını verdik. Teknik ekibimize de oyuncularımıza da güveniyoruz. Tek hedefimiz var 1.Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkmak. Bunun için teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyor, onlara başarılar diliyorum." dedi.

Yeni sezonun Söğütlüçeşmespor camiası için hayırlı olmasını dileyen Teknik direktör Ali Asker Kılıç ,''22 Temmuz itibariyle çalışmalarımıza Söğütlüçeşmespor tesislerinde başladık. İki hafta boyunca dayanıklılığımızı ve fizik gücümüzü artırıcı çalışmalar yapacağız. Daha sonra hazırlık maçları oynamayı düşünüyoruz. Şuan için 30 kişi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Teknik direktör Ali Asker Kılıç futbolcularla kısa bir toplantı yaparak sezonun hayırlı olmasını diledi. Kılıç, Söğütlüçeşme halkının hayallerinin olduğunu ve sezon sonu hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine olan inancını dile getirerek çalışmalara başladı.

YORUM YAP