XXXXX

Skandal Açıklama

Silivri Çevre Derneği iki gündür gazetemize “12 Bin nüfuslu Selimpaşa’ya 250 dönümlük b.k çukuru” başlığını koyduğu basın bildirisini gönderip duruyor. Çevre Derneğimiz, Selimpaşa’da İSKİ tarafından, yapılacak olan İleri derece Biyolojik Arıtma Tesisine karşıymış. İlk gün yayınlamama sebebimiz açıkçası elimize geç ulaşması ve içeriğinden pek emin olamamaktı. Yıllardır “Silivri’nin en önemli ihtiyacı arıtma tesisi” diye Silivri olarak yakarışlarımızın ardından yatırım ile ilgili çalışmalar başladıktan sonra Çevre Derneğimiz “kime sordunuz da yapıyorsunuz” diyerek karşı çıkıyor. Bir de açıklamasını siyasi argümanlarla allayıp pullayıp eski partisi AKP’ye giydirmeler yapmış. Açıklamayı gören pek çok kişiye göre kendisine çay bahçesi verecek olan CHP’li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a yaranmak adına.
Açıklamaya ilişkin son yorumu duyduktan sonra aklıma, “Aptal dostun olacağına, akıllı düşmanın olsun” sözünün boşuna söylenmediği geldi.
Çevre Derneği Başkanımız o kadar ilgili ki Silivri’nin çevre konularıyla, yerel yönetimin ilçemize biyolojik arıtma kazandırmak için nasıl canla başla uğraştığından bihaber. Yerel yönetimin çabalarından bihaber olan Dernek Başkanı, anlaşılan Silivri’nin arıtıcı ihtiyacından hepten bihaber. Çevre ile ilgili bütün bilgisini sorguluyorum şu anda!

Haberin devamı 27.05.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP