XXXXX

Siyasete Sınav Molası

-5 Haziran 2011 cumartesi ve pazar günü 7. ve 8. sınıf SBS sınavları var. Eğitimciler, veliler uyarıyor; özellikle okul çevrelerinde gürültü kirliliğinin önlenmesi konusunda. Sınavda ter dökecek olan öğrenciler için bu kadarcık özen gösterilebilir sanıyorum. Siyasi partiler araç sürücülerini bu konuda bilgilendirirse iyi olur.

SİYASETLE GELEN
SİYASETLE GİDER
Hafta sonu önce cumartesi CHP ardından da pazar günü AKP, Kazlıçeşme’de boy gösterecek. Böylece genel seçimlerin Kazlıçeşme olayı da tamamlanmış olacak.
Tayyip Erdoğan bir taraftan, Kemal Kılıçdaroğlu diğer yandan, Devlet Bahçeli ve Selahattin Demirtaş ulusal medyanın baş aktörleri. Yerelde de AKP, CHP ve MHP ekseninde genel yarışını son günlerinde sürdürüyoruz, sizler takip ediyorsunuz. Işıklar ile Karakaş ikilisine yaklaşan yok! Onlar kafa kafaya vermiş, tutturdukları yolda ilerliyor. AKP’nin Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, CHP’nin İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, muhteşem ikiliye ayak uydurma derdinde değil zaten.
AKP İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın belediye kadrolarını iddiaya göre zorla parti etkinliklerine katma mevzusunu işliyor son günlerde.
Sanırsınız ki bu olaylar yeni, Işıklar’ın icaadı… 2 Yıl öncesini de ondan eskilerini de hatırlıyoruz çok şükür.
Işıklar, partisinin seçim etkinliklerine katılım çağrısı yapmıştır da davete iştirak etmeyenler ile ilgili kararlılığını ne kadar ileri taşıdı pek emin değilim.
Aklıma zorlandıklarını iddia eden işçilerin uyanıklık yapmış olabileceği geliyor nedense… Karakaş’a gidip, “Biz Kaçlıçeşmeye gidiyoruz ama “mecburiyetten” veya “CHP’nin mitingine mecburiyetten katılıyoruz sizin kine katılmak istiyoruz ama Başkan o gün personele piknik veriyor orada olmak zorundayız” diyenler olduysa Karakaş’a, dalgayı çakmıştır mutlaka, belli etmese de.
Kişisel vasıflarınız nedeniyle değil de siyasi sebeplerle bir yerlere gelmeyi tercih ettiğiniz zaman, önemli bir takım tavizleri baştan vermişsiniz demektir.

Haberin devamı 03.06.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP