Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul hizmetinizde

Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul hizmetinizde

28.03.2017 12:21:07

İstanbul'un en bakir ilçesi Silivri'de hızla gelişen inşaat, emlak ve gayrimenkul sektörlerini kapsayan hizmet imkanıyla Tamer Şişman tarafından kurulan Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul, geleceğinizi güven altına alacak doğru yatırım seçenekleri için yanınızda.,

AK Parti Silivri Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Tamer Şişman, Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul olarak iş hayatındaki iddiasını perçinledi. Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yavuz Sokak, No2/1 adresinde Forsa İş Merkezinde hizmet vermeye başlayan Tamer Şişman arsa, sanayi arsası, tarla, ilçemizde bulunan birçok seçkin konut projesinden sıfır daire ile villa satışları, veraset ve ifraz işlemlerini “Toprağa yatırım, geleceğe yatırım” sloganıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

ŞİŞMAN: GENİŞ, SON DERECE AVANTAJLI  VE SEÇKİN BİR PORTFÖYLE SAHİBİZ
Şişman, Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkul ile sektöre iddialı bir giriş yaptıklarını belirtirken kısa zaman içinde kendi projelerini de hayata geçireceklerini ifade ederek, “Titiz bir çalışmayla, sorumluluk bilinciyle, hakkaniyet içinde hizmet vermek birinci önceliğimiz. İnşaat da gayrimenkul sektörü de son derece özene ihtiyaç duyan, bilinçli bir şekilde hareket edilmesi gereken alanlar. Satanın da alanın da memnuniyetini önemsiyoruz. En avantajlı koşullarda arsa veya tarla satın almak, satmak isteyen, konut yatırımı düşünen müşterilerimizi bekliyoruz. Şişmanoğlu İnşaat Gayrimenkul olarak geniş, son derece avantajlı ve seçkin bir portföyle sahibiz” dedi.

“BÜYÜK ŞİRKETLERİN PROFESYONELLİĞİ, KÜÇÜK ŞİRKETLERİN SAMİMİYETİNİ BENİMSEDİK”
Çalışma prensiplerini aktaran Şişman, “Büyük bir şirketlerin profesyonel, ilkeli, güvenilir ve garantili çalışma anlayışı ile küçük bir şirketin samimiyeti, dürüstlüğü ve inceliğini benimsedik. Firmamız inşaat sektörünü kalkınmanın yapıtaşlarından biri olarak gördüğü için projelerde her zaman en ince detaylara bile büyük önem vererek daima en iyiyi hedeflemeyi kendine ilke edinmiştir. Müşterilerimizin beklentilerine en iyi karşılığı vermek, sorunlarına etkin çözümler üretmek, gelişim ve başarıyı esas alan, müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeyen bir anlayışla çalışıyoruz. Emeğe ve etik değerlere saygı çizgimizden taviz vermeden kısa sürede sektörde en tercih edilen firma olmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
Şişmanoğlu İnşaat ve Gayrimenkule 0 212 728 69 00, 0 532 662 07 45 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz, e-mail adresi: tamersisman69@gmail.com
Sevginar SALİ

YORUM YAP