SİMÜDER ve Rumelİ ortaklaşa eğitim verecek

SİMÜDER ve Rumelİ ortaklaşa eğitim verecek

3.03.2018 10:10:38

Silivri Müteahhitler Derneği yeni dönem için Rumeli Üniversitesi ile birlikte ortak bir anlaşmaya vararak, kampüs içinde gerçekleştirilmesi planlanan eğitim için ön anlaşma protokolü hazırladı.

Silivri'de faaliyetlerine başlayan ve birbiri ardına gerçekleştirdiği ziyaretlerle isminden sıkça söz ettiren Başkanlığını Sedat Karakaş'ın yaptığı Silivri Müteahhitler Derneği, önceki gün Rumeli Üniversitesi İBF Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Fatih Turan'ı dernek idari binasında yönetim kurulu ile birlikte ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıda Rumeli Üniversitesi İBF Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Fatih Turan'a, SİMÜDER'in çalışmaları hakkında bilgiler de verildi. Bu toplantı sonrasında ise her iki kurumun ortaklaşa işbirliği ve projelere imza atması gündeme geldi.

ÜNİVERSİTE DE MÜTEAHHİT BÖLÜMÜ AÇILIYOR
Rumeli Üniversitesi İBF Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Fatih Turan ile birlikte dernek idari binasında yönetim kurulu ile birlikte yapılan toplantıda Rumeli Üniversitesi ile birlikte ortaklaşa hayata geçirilmesi planlanan ve okul bünyesinde Müteahhitlik Bölümü açılması için ön protokol aşamasına gelindi.

KARAKAŞ: SORUMLULUĞUNU BİLEN BİR KURUMUZ
Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan SİMÜDER Başkanı Sedat Karakaş; “Rumeli Üniversitesi Dekan Yardımcımız Sayın Fatih Turan ile birlikte son derece olumlu bir toplantımız oldu. Bu toplantı neticesinde ilçemiz ve bölgemiz müteahhitlerinin de yararlanabileceği bir eğitim ön protokolü yaptık. Ayrıca Silivri'mizin gelecek yıllarına ilişkin kentsel yapılaşma ve imar konularında gerçekleştirilebilecek iş birliği hususlarını da birlikte değerlendirme fırsatımız oldu. Silivri Müteahhitler Derneği sorumlu ve bu sorumluluğunu da çok iyi bilen bir sivil toplum kuruluşu anlayışı ile çalışmalarına aralıksız devam edecektir. İşte bu bilinçle bizler çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki 21. Yüzyılda Eğitim
Sonraki »

YORUM YAP