Silivrisporlu bayanlar Kocaeli’de

Silivrisporlu  bayanlar Kocaeli’de

6.03.2017 09:23:24

Yeni sezonda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligde mücadele etme hakkını kazanabilmek için var gücü ile çalışan Silivrisporlu bayanlar eleme maçları için Kocaeli'ne gitti.

Silivrispor Bayan Voleybol takımı 2. Lig için biletini almaya Kocaeli'ne gitti. Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Silivri İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu sporcu kafilesini uğurlamaya geldi. Kocaeli'nde yapılacak olan eleme maçlarında mücadele edecek olan Umut Tilev'in baş antrenörlüğünü yaptığı Silivrispor Bayan Voleybol takımı burada yapacağı maçların ardından TVF 2. Ligde mücadele etme hakkı kazanacak.

“PROFESYONELLİK İLÇE İÇİN KAZANIMDIR”
Silivri İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu yolculuk öncesi sporculara yaptığı konuşmasında; “Silivri'nin sportif başarısının daha çok artması için üst liglerde daha çok takımının mücadele etmesi gerekir. Bunun için ilçemizde özelikle bayan voleybolunda 2. Ligde mücadele eden bir takımın varlığı kızlarımızı daha çok kamçılayacaktır. 2. Ligde mücadele etme demek daha çok ilçe gençliğinin spor yapması demektir. İnanıyorum ki Umut Tilev ve öğrencileri bu zorlu periyotu geçip hak ettikleri 2. Lige çıkacakladır. Yolları açık olsun kazanan her zaman Silivri olsun” dedi.

“2. LİG BİLETİNİ ALACAĞIZ”
Silivrispor Voleybol Şube Srm. Süleyman Gencoğlu yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak uzun yıllardır profesyonel anlamda çalışmalar yapılmaktadır. Futbolda nasıl bir profesyonellik oturtulmuşsa aynı duyguyu voleybolumuzda da gerçekleştiriyoruz. Umut Tilev ile başlayan yolculuğumuz inanıyoruz ki 2. Lig biletini alarak taçlanacaktır. Zorlu mücadeleler bizleri bekliyor. Silivrispor Bayan Voleybolu eski güzel günlerine tekrar dönecektir” dedi.

YORUM YAP