Silivrispor’un puanları darp edildi 1-1

Silivrispor’un puanları darp edildi 1-1

2.03.2020 10:14:39

Hafta sonu Artvin deplasmanında Hopaspor ile karşılaşan Silivrispor mükemmel mücadelesinde bulduğu gol hakem tarafından iptal edilmesi ve baskılı oyununun sonunda da tribünden inen taraftarlarca saha içinde bulunan tüm kadro darp edildi.

 

Müsabaka öncesinde her iki takım oyuncuları birlikte tuttukları pankartla şehitlerimizi unutmadan çıktı. Müsabakanın başlama vuruşu ile birlikte Silivrispor tüm ağırlığını maça koydu ve daha 3.dakikada sağ kenardan Erçağ'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Mehmet'in kafa vuruşu ile birlikte Silivrispor 1-0 öne geçti. Orta hakemin ve yan hakemin verdiği gol sonrası itirazlarını sürdüren Hopalı oyuncu ve kenar yönetimin itirazlarını haklı bulan hakem nizami golü iptal etti. İptal edilen golün ardından müsabaka sertleşmeye başladı. Orta alan mücadelesine dönen maçta her iki takımın defansları geçit vermedi. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere biteceği düşünülürken 45+2.dakikada Silivrispor ceza alanı içine yapılan ortayı iyi takip eden Serhan golünü attı ve ilk yarının skorunu Hopaspor lehine 1-0 yaptı ve müsabakanın ilk yarısı tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI SERTLEŞEN OYUN

İkinci yarıya da hızlı başlayan takım Silivrispor oldu. Kanatlardan etkili bindirmeler yapan Silivrili oyuncular tehlikeli ataklar geliştirse de defansa takıldı. Müsabakanın 64.dakikasında Hopa ceza alanı içine yapılan ortayı iyi takip eden Ali Zorlu arka direkte boş kaldı ve kafayla skora denge getirdi 1-1. bu golle birlikte Silivrispor ataklarını daha sıklaştırdı. Özellikle kanatlardan yapılan her atakta Hopa kalesinde tehlikeli ataklar yaşatan Silivrili oyuncular bir türlü aradıkları ikinci golü bulamadılar. Sonlara doğru Hopa takımında kanatlarda gol için öne çıkınca defansında çok daha açıklar veren Hopa takımına gol atmakta zorlanan Silivrispor maçı 1-1 tamamladılar.

 

TÜM KADRO DARP EDİLDİ

Müsabakanın bitiş düdüğü ile birlikte saha içi karıştı. Hopaspor takım oyuncuları ve kenar yönetimi Silivrispor kulübesine saldırdı. Bu dakikalarda sahada görevli bulunan emniyet güçlerinin yetersizliği olayların daha da büyümesine neden oldular. Tribünlerden saha inen taraftarların da olaya karışmasının ardından Silivrisporlu oyunculardan Bülent Demir, Ali Zorlu, Eren Açıkgöz, Eren Elmalı, Hakan Sayar ve tüm kadro ve teknik heyet saldırılardan nasibini aldı. Soyunma odasına götürülen Silivrili oyuncular burada yaklaşık 2 saat mahsur kaldılar. yapılan telefon trafiği ve görüşmelerin ardından Silivrispor emniyet güçlerinin eşliğinde havaalanına kadar götürüldü.

 

 

Stat: Hopa İlçe

Hakemler: Şahin Berker, Servet Bozkurt, Sezgin Şahbaz

Artvin Hopaspor: Beycan 6, Gurur 6, Eşref Koçak 6, Arif 6, Eşref 6, Ahmet Tuna 6 (77' Uğur 6), Hasan 6, Salim 6 (86' Volkan 6), Alperen 6 (77' Tunahan 6), Hakan 6, Serhan 6

Silivrispor: Burak 8, Evren 8, Oğuz 8, Mehmet 8, Bülent 8, Sercan 8 (84' Çağrı 8), Ali 8, Emin 8, Eren 8 (90' Enver 8), Emrah 8, Erçağ 8 (56' Deniz 8)

Skor: 1-1

Goller: 45' Serhan (Hopa), 64' Ali (Silivri)

YORUM YAP