“Silivrispor'un menfaati olan her şeyin yanında, zararına olan her şeyin de karşısındayız”

“Silivrispor'un menfaati olan her şeyin yanında, zararına olan her şeyin de karşısındayız”

24.10.2019 15:39:44

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'dan basın açıklaması.

Güraslan, dün akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından kamuoyunu bir basın açıklamasıyla kulüpteki son gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

MALİ DURUM BİLGİLENDİRMESİ

Silivrispor Kulüp Başkanının açıklaması şu şekilde: “Dün akşam yaptığımız yönetim kurulu toplantısındaki bilgilendirmeleri siz Değerli Basın Mensupları ve Silivrispor'a gönül vermiş kıymetli taraftarlarımız ile paylaşmak isterim.

Göreve geldiğimizde 3.697.333,72-TL ibra edilen rakam üzerine 293.078,32-TL icra borçları ilave olarak tutar 3.990.472,04TL'ye çıkmıştır. Bu rakamı bugün ile itibari ile 3.702.555,0O-TL'ye düşürdük. Ayrıca bu süre zarfında, Yönetim Kurulu Üyelerinin verdiği nakit ödemeler, otogar gelirleri, TFF gelirleri, İddaa gelirleri, kombine bilet ve düzenlediğimiz geceden sağladığımız nakit ile Kulübümüzün kasasına 7.590.276,00-TL girmiş olup, bu rakamdan kulüp ihtiyaç ve harcamaları için nakit (A TK, Diğer Branşlar, Maaş ödemeleri, SGK ve Vergi Dairesi yapılandırmaları, Güncel SGK ve Vergi Dairesi ödemeleri, Senet Ödemeleri ve İcra Ödemeleri, vs.) 1.576.800,00-TL ödeme yapılmıştır.

“SİLİVRİSPOR'UMUZ İÇİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞMAKTAYIZ”

Yukarıda verilen gelir rakımının içinde belirtilmiş ve en büyük beklentimiz TFF ve İDDAA hakkedişimiz olan 661.676,0O-TL'den 385.082,0O-TL geçmiş döneme ait icra borçlarına kesilmiştir. Ben ve Yönetim Kurulum göreve geldiğimiz günden itibaren maddi ve manevi bir birliktelik içinde olup, Silivrispor'umuz için her şeyin en iyisini yapmaya çalışmaktadır ve en iyisini yapacaktır.

“YÖNETİM OLARAK TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZE GÜVENİMİZ VE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Son Artvin Hopa spor maçından sonra kamuoyunda ve sosyal medya da kaos ortamı yaratmak isteyenler bilsin ki; yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize güvenimiz ve desteğimiz devam edecektir.

“SİLİVRİSPOR'UN MENFAATİ OLAN HER ŞEYİN YANINDA, ZARARINA OLAN HER ŞEYİN DE KARŞISINDADIR”

Silivrili hemşerilerim ve Silivrispor sevdalıları bilsinler ki; ben ve çok kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarım Silivrispor'un menfaati olan her şeyin yanında, zararına olan her şeyin de karşısındadır. Bizler yönetim kurulu olarak her zaman şeffaf olmaya ve en kısa zamanda basın toplantısı yaparak sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu süreç de sizlerin de desteğiniz bekliyoruz.”

YORUM YAP