Silivrispor üç puana kilitlendi

Silivrispor üç puana kilitlendi

26.01.2018 09:58:39

Hafta sonu hayati bir maça çıkacak olan Silivrispor'da tek hedef üç puan oluyor ve bu üç puanın kazanılabilmesi için tüm ilçe kenetlendi ve maç saatini bekliyor...

Kendi saha ve seyircisi önünde ligin ikinci yarısının ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da üç puan sesleri yükselmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Bandırma deplasmanında alınan bir puan ile hayat bulan takımda tek hedef üç puan. Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan maç için gün sayan takımda eksik ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Silivrispor'dan çağrı
Cumartesi günü Karşıyaka'yı konuk edecek Silivrispor, ikinci yarıya puan kazanarak devam etmek istiyor.
Maç ile ilgili çağrıda bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, taraftar ve moral desteğine ihtiyaçlarını şu mesajla duyurdu: “Çok kolaydın Her koşulda senin yanındayım” demek. Herkes çok rahat söyler “En zor gününde ben buradayım” diye… Ama biliriz ki Silivrispor sevdalıları herkes değildir. Bilir zorlukları, yaşanan sakıntıları, nedenlerini… Ve bu sebeple de her daim arkasındadır kulübünün, dağ gibi. O “DAĞA” ihtiyacımız var Cumartesi günü dostlar. Zorlu Bandırma maçından sonra puan almaya devam etmek zorunda olduğumuz Karşıyaka ile yapacağımız maçta en önemli kuvvetimiz, siz Silivrispor canlarına ihtiyacımız var. Cumartesi saat 13.30'da, Silivri stadında Silivri'yi seven ve her anlamda başarısını dileyen her hemşehrimize ihtiyacımız var… Tüm Silivri'mizi maçımıza bekliyoruz. Biz birlikte Silivri'yiz…”

Engin AKIN

YORUM YAP