Silivrispor tesisleri Devlet Hastanesine tahsis edildi

Silivrispor tesisleri Devlet Hastanesine tahsis edildi

30.03.2020 14:45:14

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor tüm dünyayı sarsan corona virüs salgınından etkilenen sağlık çalışanlarına kapılarını sonuna kadar açtı ve kullanımda oldukları tesislerin anahtarını Silivri Devlet Hastanesi Başhekimliğine teslim ettiler.

 

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın organize ettiği çalışma neticesinde günün 24 saati çalışmakta olan Silivri Devlet Hastanesinin kadın doktorları ile birlikte hemşirelerinin dinlenmeleri için ihtiyaç duyulan yer sağlanacak. Silivri ilçe Kaymakamı Ali Partal ile yapılan görüşmeler neticesinde önceki gün Silivri Devlet Hastane Başhekimi Kemal Tekeşin, Silivrispor Tesislerine gelerek burada Kulüp Başkanı Taylan Güraslan ile birlikte incelemelerde bulundu. Yapılan görüşmelerin ardından Hastane Başhekimi Kemal Tekeşin, tesislerin kadın doktor ve hemşirelerin dinlenmeleri için uygun hale getirilmesi çalışmalarına başladı.

 

Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan'ın talimatıyla kulüp çalışanları ile birlikte devlet hastanesi temizlik personeli tesislerde temizliğe başladı. Yapılacak olan genel temizliğin ardından tesislerde bulunan odalar doktorların ve hemşirelerin uyumaları ve dinlenmeleri için sağlıklı bir ortama kavuşmuş olacak.

 

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Kulüp Başkanı Taylan Güraslan, “Sağlıkçılarımız için kapılarımızı açtık. Elimizden gelen her şeyi seferber ettik. Kendi personelimiz ile birlikte temizlik işini gerçekleştiriyoruz akabinde de gerekli düzenlemeleri hep birlikte yaparak tesislerimizi kullanıma açacağız. Tesislerimizde kalacak olan doktor ve hemşirelerin üç öğün yemeğinin çıkması için de çalışmalarımızı tamamladık. Bununla ilgili Başhakemimiz Kemal Tekeşin ile irtibat halindeyiz” dedi.

YORUM YAP