Silivrispor lider sever: 1-0

Silivrispor lider sever: 1-0

Müsabakanın başından sonuna kadar dinmeyen bir sağanak yağış altında oynanan maçta gülen taraf ev sahibi ekip Silivrispor oldu. Grubunda lider olan Tire 1922 takımı büyük avantajla çıktığı Silivri maçında 90.dakikada Bülent Demir'in frikik atışından bulduğu golle adeta hayata tutundu. Maça yoğun yağış altında başlayan ev sahibi takım orta alanda top yaparak rakip kaleye kontra ataklarla yüklenmeye çalıştı. Orta alanda mücadelesinde ilk yarı kazanan çıkmada her iki takım kalecisine de pozisyon gelmeden ilk yarı 0-0 golsüzlükle tamamlandı.

Gol 90'da geldi
İkinci yarıya konuk Tire hızlı başladı. Kanatlardan Silivri kalesine yüklenen Tire takımı Silivri defansını geçemedi. Müsabakanın 90.dakikasında Silivrispor, Tire kalesini tam cepheden gören yerden bir serbest atışı kazandı. Silivrispor adına kazanılan bu serbest atışı Bülent Demir kullandı. Bülent'in vurduğu sert şut Tire barajına da çarparak kaleciyi yanılttı ve top ağlara gitti. Bu golün ardından maçın hakemi 4 dakikalık bir uzatma verdi. Uzatma dakikalarında da başka gol olmadı ve Silivrispor uzun bir aranın ardından kendi saha ve seyircisinin önünde üç puana uzandı.

Stat: Silivri
Hakemler: Mehmet Karanlık, Murat Emre, Gökhan Ceylan
Silivrispor: Yunus Emre 9, Murat Akçay 9, Oğumcan Enes 9, Bahadır 9, Özer 9, Bülent 9, Tolga 9 (74' İbrahim Fatih 9), Yunus 9 (84' Uğur 9), Murat Kara 9, Ersin 9, Veysi 9 (66' Görkem 9)
Tire 1922 spor: Erhan 9, Alpaslan 9, Ahmet 9, Umut 9, Fethi 9, Samet 9, Mert Hakan 9, Feyyaz 9 (69' Çağlar 9), Hüseyin 9, Ozan Murat 9 (80' İlhan 9), Gökhan 9
Skor: 1-0
Gol: 90' Bülent Demir (Silivri)
Engin AKIN

YORUM YAP