Silivrispor, Kelkit deplasmanından boş döndü 2-0

Silivrispor, Kelkit deplasmanından boş döndü 2-0

31.10.2020 15:13:19

TFF 3. Lig 4. Grup mücadelelerinden Kelkit Belediyespor ve Silivrispor arasındaki mücadelede son gülen ev sahibi takım oldu ve başlama vuruşla kazanılan ilk gol ve uzatmalarda attıkları ikinci golle maçı 2-0 kazanmasını bildiler.

Maça ev sahibi takım Kelkit'in santra vuruşu ile başladı. Santra ile uzun bir topla Hasan Üstübücü topla buluşmasıyla Silivri kalesinde golü bulması bir oldu. Daha maçın hemen başında kalesinde golü gören Silivrispor üstündeki bu olumsuz havayı çabuk atlattı. Aşırı rüzgâr altında oynanan maçta rüzgârı karşısına alan Silivrispor baskısını attırdı. Özellikle sağ kanattan yapılan baskılı ataklarda etkili olmaya çalıştı. Müsabakanın 33.dakikasında Tufan'ın kaleciyi de geçerek yere düşürülme pozisyonuna uzun süre penaltı itirazları yapıldıysa da hakem devam kararı verdi. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında da gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi takım Kelkit'in üstünlüğü ile noktalandı.

Müsabakanın ikinci yarısına Silivrispor oldukça istekli başladı. Geliştirilen kanat organizasyonlarında bir türlü istedikleri pozisyonları yakalayamadılar. Maçın 62.dakikasında Tufan'ın şutunda Kelkit kalecisi yerinde müdahale ile topa çelmesini bildi. Müsabakanın 90+4.dakikasında Kelkit takımının geliştirdiği kontra atakta Silivri ceza alanı içinde yapılan müdahaleye hakem penaltı verdi. Kelkit adına kazanılan penaltı atışını Oktay gole çevirdi ve bu skorla maç 2-0 oldu. Bu golden sonra başka pozisyon yaşanmadı ve maç ev sahibi Kelkit takımının 2-0 üstünlüğü ile noktalandı.

Stat: Kelkit İlçe

Hakemler: Ramazan Haymana, Ejder Yapıcı, Buran Turhan

1954 Kelkit Belediyespor: Ceyhun, Adem Sağlam, Adem Kaba, Hamza(85' Kaan), Ensar (85'Hayri), Halil İbrahim, Enes (90' Anılcan), Hasan (46' Caner), Oktay, Reha (46'Tayfun), Erkan

Silivrispor: Mert, Mehmet, Oğuz, Ömer (90'Cankat), Hakan 74' Sercan), Tufan, Ömer Faruk (66' Şehmus), Ardahan, Muhammet (74' Murat), Mücahit, Gökhan

Skor: 2-0

Goller: 1' Hasan, 90+4 Oktay (Kelkit)

YORUM YAP