Silivrispor istekli futbolu göz dolduruyor 1-2

Silivrispor istekli futbolu göz dolduruyor 1-2

11.08.2018 13:10:27

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silivrispor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını TFF 2. Lig takımlarından Zonguldakspor ile oynadı, zorlu geçen doksan dakikanın sonunda 2-1 kaybeden Silivri sahnelediği oyunla göz doldurdu.

Bolu Termal Otel'in sahasında oynanan maçta ilk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyan Silivrispor, lig öncesi güzel oyunu ile umut verdi. Silivrispor, Zonguldakspor karşısında ilk 45 dakikada kalede Duğan, savunmada Aytek, Selçuk, Emre, Kadir, orta alanda Yunus, Taner, Barış, Sertaç, Halil ve forvette de Gökhan 11'i ile mücadele etti. Zonguldakspor ise, Mustafa, şevket, Ercan, Gencay, Kemal, Tolga, Tahir, Rıdvan, Emre, Ozan ve Tezcan 11'i ile mücadele etti. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun da izlediği maçta genel olarak iyi bir görünüm veren Silivrispor'da özellikle Halil, Aytek, Yunus, Sertaç, Emre ve Gökhan, en çok göze batan isimlerin başında yer alırken, diğer oyuncular ise takım arkadaşlarına oranla biraz tutuk göründüler.

ÇOK KOŞAN BİR TAKIM OLUYOR

Güçlü rakipleri karşısında baskılı oyunlarıyla dikkatleri üzerlerinde toplayan oyuncular, birçok kez golle burun buruna kalmalarına rağmen bunlardan sadece birini gole çevirebildi. 16. dakikada Kadir'in golü ile 1-0 öne geçen Silivrispor, 30. dakikada kaleci Duğan'ın büyük hatasından dolayı kalesinde Kemal'in ayağından golü gördü. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda kenarda bulunan oyunculara da şans veren Teknik Direktör Kadir Akbulut'un takıma hükmetmesinin mükemmel olduğu gözlerden kaçmadı. İstediğini özellikle ilk 45 dakikada Teknik Direktör Kadir Akbulut'un, kampın ilk hazırlık maçında oynanan oyundan memnun olduğu gözlendi. Çok koşan, rakibe rahat oyun alanı bırakmayan oyuncuları zaman zaman uyaran Akbulut'un uyarılarını oyuncuların dikkatlice dinlediği gözlendi.

YORUM YAP