XXXXX

Silivrispor İle Chp Ve Ak Parti

Engin Akın’ın Silivrispor ile ilgili köşe yazısını okuduktan sonra, CHP Silivri ile benzerlikleri gözümün önüne geldi tek tek. Biri Silivri halkının sıkı sıkıya sahip çıktığı parti, diğeri takım. Ve Silivri’de kendinden başka rakipleri yok havasındaki davranışları.
CHP’nin de Silivrispor gibi en önemli rakibi kendisi. Kendi içlerinde mücadeleye tutuşmadıkları sürece girdikleri her yarışta rakipsizdiler. Silivri halkının ilgi ve alakasına en bol sahip olup, en hor kullanan yine bu ikili.
Kongrelerde, seçim arifelerinde kapışılır, işler kötüye gittiğinde sahipsiz kalma durumu ile karşı karşıya kalırlar…
Silivrispor’daki sessizlik, başarısız sonuçlar bir an önce tedbir alınmazsa takımın çöküşüyle sonuçlanacak. Çöküşün nedeni maç skorları ile belirlenen lig durumundan önce, vaat edilen büyük başarı ile vasat durum arasındaki uçurum olacak.
Silivrispor yönetimine büyük bir hevesle girip bir süre öncesine kadar azimle çalışanların birçoğu ilçemizde yapılacak parti kongreleri ile sonrasında gerçekleştirilecek yerel seçimlere dümeni kırdı. Yerel seçimlere doğru en güvenli yolculuk ve iktidar kademesinde yer alma garantisi vaat eden iki gemi, parti var. Kimin hangi mürettebata dahil olacağını siyasi nedenler belirlemiyor. Partilerin iştahını kabartan da siyasi beceri değil popülerlik, etkinlik, maddi güç. Siyasi alt yapısı zayıf olanların tepe kadrolara itaati de daha az sancılı oluyor.
İlk sürpriz partiyi Ak Parti verecek. Burada siyasi hedeflerini realize etme imkanı bulamayanların CHP’de şansını denemelerini izleme şansımız da olacak.
CHP, yeni isimleri saflarına katma konusunda Ak Parti’den daha tutucu bir hal aldı. Hadi hayırlısı!

OKUL KARŞISINDA EFES PİLSEN BÜFESİ!
Silivri Belediyesi, Efes Pilsen firması işbirliğinde Selimpaşa Ahmet Ziylan İlköğretim Okulu karşısında açılan büfe velilerin şikayetine neden oldu. İddialara göre bir zabıtanın kardeşi tarafından işletilen ve ruhsatı Silivri Belediyesi tarafından verilen Efes Pilsen büfesinde, öğrencilere bira ve sigara satışı yapılmakta. Yetkililere duyurulur.  

ÇANTA’DA MAHALLE KONSEY TOPLANTISI
Bu akşam saat 19.30’da Çanta Düğün Salonu’nda Çanta Mahalle Konsey Toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıda belediye başkanı, belediye birim müdürleri ile mahalle konsey temsilcileri hazır bulunacak, mahalle halkı da katılacak.

Haberin devamı 23.11.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP