Silivrispor’dan muhteşem şampiyonluk kutlaması

Silivrispor’dan muhteşem şampiyonluk kutlaması

9.06.2017 10:21:37

31 yılın ardından TFF 2. Lige yükselen Silivrispor muhteşem bir şampiyonluk gösterisine hazırlanıyor, gecede Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda Demet Akalın sahne alırken, lazer ve ışık gösterilerinin yanı sıra muhteşem bir havai fişek şöleni de tüm Silivrilileri bekliyor olacak.

Silivrispor'da kutlama takvimi belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda Ankara'da oynanan final maçının ardından güçlü rakibi Erbaaspor'u 1-0 ile geçen Silivrispor TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyon olarak adını 2. Lige yazdıran son kulüp oldu. Takımın şampiyon olmasının ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, şampiyonluk kutlamalarının programını belirleyerek şampiyon takımına şampiyon bir ses sanatçısı armağan ederek bu gece için Demet Akalan'ı, Silivri'ye getirtiyor. 10 Haziran Cumartesi günü Silivri Sahilinde yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarına tüm halkımız davetlidir.

ŞAMPİYONLUK GECESİ 21.00'DA BAŞLAYACAK
Bizzat Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko'nun çabaları sonucunda güçlü ses Demek Akalın'ın sahne alacağı Şampiyonluk Kutlamaları, Cumartesi günü saat 21.00'da Silivrispor idari binasının önündeki festival alanında başlayacak. Şampiyonluk kutlama programını ise ülkenin en iyi sunucularından Vatan Şaşmaz yapacak. Saat 21.00'da tüm oyuncu kadrosu, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri ve kulübe katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri şampiyonluk otobüsündeki yerlerini almalarının ardından otobüs sahile kadar hareket edecek.

TAM BİR ŞÖLENE SİLİVRİ HAZIR
Şampiyon kadro ile sahile inecek olan Silivrisporlu taraftarları sahilde tam bir görsel şölen bekleyecek. Şampiyon kadro sahile inene kadar oluşturulan alanda lazer ve ışık gösterileri ile birlikte muhteşem bir havai fişek gösterileri geceye renk katacak.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLECEK
Lazer ve ışık gösterilerinin ardından sahile inen otobüste oyuncularımız Vatan Şaşmaz tarafından tanıtılacak. Tanıtımın ardından sezon başından bu zamana kadar geçen süreçte Silivrispor Kulübüne maddi ve manevi destekte bulunan Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal'a, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile birlikte katkısı bulunan tüm STK'lara teşekkür plaketleri verilecek. Teşekkür plaketlerinin ardından güçlü ses Demet Akalın'ın ile muhteşem şampiyonluk gecesi final yapacak.
Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Sarten, mezuniyetlerinde de yalnız bırakmadı

YORUM YAP