Silivrispor’dan kötü başlangıç 0-1

Silivrispor’dan kötü başlangıç 0-1

31.08.2019 23:22:43

TFF 3. Lig 1. Grupta ligin ilk hafta açılış maçında evinde Erzinspor'u ağırlayan Silivrispor beklenmedik bir yenilgi alarak lige kötü bir başlangıç yaptı.

 

Silivri Stadı'nda oynanan ve Silivrispor'un üstün bir oyun sahnelediği maçta bir türlü rakip kale önünde baskısını kuramamasının cezasını çekti. Maça ev sahibi Silivrispor oldukça hızlı başladı ve daha ilk dakikalarda rakip kaleyi abluka altına aldı. Müsabakanın daha 4.dakikasında Emrah Bedir ile mutlak bir pozisyondan yararlanamayan Silivri temsilcisi bu dakikadan sonra oyunu sete çevirdi. Müsabakanın ilk çeyreğinin tamamlanmasının ardından oyuna ortak olan Erzin takımı Silivri kalesine yüklenmeye başladı. İlk yarı rüzgarı arkasına alan Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 38. dakikasında Silivri ceza alanı içinde düşürülen Erzinli oyuncu Önder bu pozisyonun ardından uzun süre penaltı itirazlarında bulundu. Maçın 40.dakikasında Erzinli oyuncu Okan Salmaz, Silivri kalecisi Burak Kapan ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Burak açıyı daraltmasıyla Okan'ın çıkardığı şut az farkla auta gitti. Maçta 44. dakikada Erzin ceza alanı içinde yaşanan karambolda elle topa müdahale edilmesinin ardından bu kez Silivrili oyuncular penaltı itirazlarında bulundu. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

 

İkinci yarıya her iki teknik adamda aynı 11 ile sahaya çıktı. Gol isteyen Silivrispor defans derinliğinde boşluklar vererek yüklenmeye başladı. Geliştirdiği ataklarda bir türlü Erzin defansını geçemeyen Silivrili oyuncular sürekli gol aradığı dakikalarda defans güvenliğini biraz boşladıkları dakikalarda kontra yapan Erzin ileri uç elemanları kaleci ile karşı karşıya kaldı. Müsabakanın 52. dakikasında hava topunda rakibi ile çarpışan Bülent Demir elmacık kemiğine aldığı darbe ile yerde kaldı ve sahayı ambülans ile terk etti. Maçın 81. dakikasında defansta hata yapan Silivrispor kalesinde golü gördü. Erzinli oyuncu Önder boş kaleye golünü yazdı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Silivrispor lige kötü bir başlangıç yapmış oldu.

 

 

Stat: Silivri

Hakemler: Ömer Kocabey, Mustafa Kırbaş, Furkan Yaman

Silivrispor: Burak 8, Oğulcan 6, Oğuz 7, Mehmet 6 (76' Emre 6), , Bülent 6 (52' Gökhan 5), Ali 6, Günay 6, Barış 6 (95'Sinan 6), Emin 7, Çağrı 7, Emrah 7

Erzinspor:Yaşar 9, Emrah 7, Emre 7, Halil 7, Ender 7, Sefa 7, Okan 7 (Ali Sinan 7), Nurettin 7 (90' Onur 7), Selim 7, Berkant 7 (65' Ramazan 7), Önder 7

Skor: 0-1

Gol: 81' Önder (Erzin)

YORUM YAP