Silivrispor’dan, Devrek Belediyespor’a teşekkür

Silivrispor’dan, Devrek Belediyespor’a teşekkür

15.11.2021 10:26:58

Hafta sonu oynanan ve 0-0 berabere tamamlanan Devrek Belediyespor ve Silivrispor arasında oynanan müsabakanın ardından Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'dan tüm Devreklilere teşekkür geldi.

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru hafta sonu oynanan zorlu Devrek Belediyespor maçının ardından bir açıklama yaparak ilgi alaka ve gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı tüm Devreklilere teşekkür etti. Yaptığı açıklamasında Başkan Duru; “Futbol adına ne varsa vardı Devrek'te, sahada oyun vardı, centilmenlik vardı, protokolde tek bir sataşma yoktu, tribünlerde kötü tezahürat dahi yoktu mükemmel bir atmosfer ile maçımızı oynadık. Bizde galip gelebilirdik Devrek takımı da galip gelebilirdi. Sonuçta her iki takım da hak ettiği puanları aldı. Bizim ise aklımızda kalan bizleri mükemmel derecede ağırlayan aklımızda yer eden misafirperverliğiyle Devrek halkı kaldı.

BOZKURT'A TEŞEKKÜR

Bir gün öncesinden takımımızla birlikte Devrek'te kaldığımız otele yerleşmemizden müsabakanın bitimine kadar yanımızda olan Devrek Belediye Başkanı ve Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Sayın Çetin Bozkurt'a ve yönetimine çok teşekkür ederiz. Bizlerle mükemmel derece ilgilendiler. Ayrıca Devrek halkına da teşekkürü bir borç biliriz. Doksan dakika boyunca takımlarını desteklediler ve bir tek kötü tezahüratta bulunmadılar. İlgilerinden ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ederiz. Futbol adına çok güzel görüntüler vardı ve bu görüntüleri verenler en güzel şeyleri hak edenlerdir” dedi.

YORUM YAP