Silivrispor’da sözleşmeleri biten ve devam edenler

Silivrispor’da sözleşmeleri biten ve devam edenler

16.05.2019 09:20:07

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadelesini veren Silivrispor'da takımın neredeyse tamamının sözleşmesi bitti ve yeni sezon için kadroda sözleşmeleri devam eden genç oyuncularla tecrübeli birkaç oyuncu kaldı.

Grubunda oynadığı maçların ardından ligi 10.sırada tamamlayan Silivrispor'da 2019-2020 Futbol Sezonu için kadrosunda sözleşmeleri devam eden oyuncular şu şekilde sıralandı; Silivrispor'da sözleşmeleri devam eden oyuncular, Çağrı Gülcü, Emin Altunay, Fırat Aslan, Halil Uysal, Mert Danışmaz, Metin İlhan, Özcan Coşkun, Rıfat Can Aslan, Sercan Besler, Taner Gürsoy ve Tolgahan Erbay ile birlikte toplam 11 oyuncunun sözleşmesi devam etmekte.

2018-2019 Futbol Sezonunda kadroda var olan ve yeni sezon öncesinde sözleşmelerini yenilemelerini bekleyen oyuncular ise şekillenmeye başladı. Yeni sezonda sözleşmeleri tamamlanan oyuncular ise şu şekilde sıralandı; Sözleşmeleri biten oyuncular, Aziz Ceylan, Burak Kapan, Erkan Kavak, Gökhan Demir, Hüseyin Eray Karakaş, Kadir Bilimlier, Muhammed Öztürk, Muhammed Çiçek, Ömerül Faruk İşler, Selçuk Çalışır, Serdar Deniz, Ufukcan Engin, Vahit Yaşar ve Yunus Yaşar ile birlikte toplam 14 oyuncunun sözleşmesi bitti.

YORUM YAP