XXXXX

Silivrispor Da Neler Oluyor

Siyaseti hallettik spora el atalım bugünlük. Silivrispor iyi güzel giderken, tatsız konular ile gündemde.
İki aydır kulüpte yaşanan sıkıntılara ilişkin duyumlar ve gelişmeler kulislerde yer alıyor. Gelip geçici, günlük sıkıntılardır diye düşündüm ama sorunlar çözülmek yerine büyüyor anlaşılan. İki yönetim kurulu üyesi noter kanalıyla istifalarını kulüp başkanlığına iletmiş. Ama süreç ile ilgili belirsizlik bu aşamada da belirsizliğini koruyor. Neden sıkıntılar istifaya kadar dayandı, resmi bir açıklama yok. Sorunlar görmezden geliniyor ama bu da bir çözüm değil. İstifaların akıbeti belirsiz, istifa eden isimlerin yerine yapılan yeni atamalar yok.
Kulüpte yaşanan sorunların temelinde, belediye ile AK Parti’nin üstünlük çekişmesi yansıtılıyor. Ben çekişme diyorum ama savaş yöntemleri yürürlüğe konulmuş sanırsınız. Sıkıntıları yazan bazı basın mensupları ile ilgili “Kulübe giremez”, “Stada giremez” gibi tehditkâr söylemler duyuyorum. Ne değişti ki kulüpte, stada bugüne kadar rahatlıkla girenler bundan sonra girmemekle tehdit ediliyor?!
Sorunlarını, sıkıntılarını çözme konusunda tehdit unsuruna başvurursanız tehlikeli sulara girersiniz. Bu öncelikle ters tepen bir yöntem olmakla birlikte, yolunuzu aydınlatmaz… Bugüne kadar kat ettiğiniz mesafeyi kolaylıkla yerle bir eder ama…
Silivrispor yönetimi uzun süredir toplanmıyormuş. Bir araya gelip sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözmelerinde yarar var. Kaçarak, erteleyerek, görmezden gelerek hele ki tehditlerle gündemlerindeki konuları yoluna sokamayacaklarını kabul etme zamanı geldi de geçiyor.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar…

YAĞMUR EN ÇOK ONLARI ISLATTI
Dün akşam Türkiye genelinde yaşanan sel manzaralarını seyrettikten sonra Silivri’de yapılan çalışmaların ne kadar faydalı olduğunu daha iyi anladım. Hafta sonu Belediye ve İSKİ ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar, etkisini hissettirdi.

Haberin devamı 12.10.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP