Silivrispor’da görev dağılımı yapıldı

Silivrispor’da görev dağılımı yapıldı

3.07.2019 09:44:08

Silivrispor'da hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından başkanlığı devralan Taylan Güraslan ve yönetim kurulu önceki gün ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını da yaptı.

2019-2020 Futbol Sezonuna hazırlanan Silivrispor'da seçimli genel kurulun ardından Başkan Taylan Güraslan ilk toplantısını ve ardından da yeni görev dağılımını yaptı. Silivrispor idari binasında yapılan ilk toplantının ardından yapılan görev dağılımı şu şekilde oluştu;

Başkan Taylan Güraslan, Başkan Yardımcısı Ömer Tabala, As Başkan Nuri Çolakoğlu, Genel Kaptan Nedim Bostan ve Sezgin Erdoğan, Sayman Tuncay Kamburoğlu, Genel Sekreter Murat Çakır ve Edip Karaman, Diğer Branşlar Ramazan Çakır ve Yalçın Çakır, Altyapı Sorumluları Hayrettin Karabulut ve Mustafa Kaya, Futbol Şube Sorumluları Halil İbrahim Şahin ve Ahmet Yalçın, Tesisler Sorumlusu Mürsel Türk olarak belirlendi.

Yapılan toplantının ardından kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “İlk toplantımızla birlikte resmen görevimize başladık. Önceliğimiz olan konuları çözmek için tüm mesaimizi vereceğiz. Önümüzde pırıl pırıl bir sezon bizi bekliyor. Bu sezonda hedeflerimiz doğrultusunda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gerekli görüşmelerimizi yapmaktayız. Yaptığımız ilk toplantı ve kulübümüzün görev dağılımı ilçemize hayırlı olsun” dedi.

YORUM YAP