Silivrispor’da dönüş için hazırlanıyor

Silivrispor’da dönüş için hazırlanıyor

23.08.2019 09:58:03

10 Günlük Bolu Termal Kampı için Bolu'da bulunan Silivrispor, ikinci etap hazırlıklarını Teknik Direktör Sertan Güriz gözetiminde sürdürüyor.

Cuma günü 10 günlük kampı noktalayacak olan kırmızı-mavililer, dönüş için hazırlıklara başladı. Bu zamana kadar kampta yapılan olumlu çalışmaların oyuncular arasındaki birlikteliklerini pekiştirdiği gözlenirken, Teknik Direktör Sertan Güriz, yapılan çalışmaların takıma olumlu bir şekilde yansıdığını gözlemlediklerini söyledi. Cuma günü kampı tamamlayıp dönüşe geçeceklerini söyleyen Teknik Direktör Sertan Güriz, gidene kadar bir maç daha oynamak istediklerini maçın tarihini de belirlemek istediklerini söyledi.
Şu ana kadar kampın çok iyi bir ortamda geçtiğini söyleyen Güriz, takımın ihtiyacı olduğu iki bölgeye en iyi isimleri alarak nokta transfer yapmayı da planladıklarını söyledi. Güriz, yapmak istedikleri transferlerin takıma olumlu itici güç olacak isimlerden olacağını, “Transfer yapalım diye” transfer yapmayacakları da sözlerine ekledi. Cumartesi ve Pazar gününü izinli geçireceklerini Pazartesi günü lig maçı için hazırlıkların devam edeceğini söyleyen Güriz, Lige iyi bir başlangıç yapmak için taraftarlarının desteğiyle ilk lig maçlarına çıkacaklarını söyledi.

YORUM YAP