Silivrispor’da, Bülent Akan dönemi bitti

Silivrispor’da, Bülent Akan dönemi bitti

6.07.2019 10:52:10

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında göreve gelerek Silivrispor'un ligde kalmasında büyük pay sahibi olan isimler arasında olan teknik patron Bülent Akan ile yapılan görüşmeler neticesinde yollar ayrıldı.

Yeni sezona yeni yönetimi ile girmeye hazırlanan Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan teknik patron Bülent Akan ile yolları ayırdı. Sezon idmanlarının başlamasına az bir zaman kala yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşıldı. Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Ömer Tabala'nın yürüttüğü görüşmeler neticesinde tazminat miktarında da anlaşma sağlandı ve taraflar karşılıklı anlaştı ve Silivrispor'da Bülent akan dönemi tamamlandı.

KARŞILIKLI ANLAŞMA OLDU

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Ömer Tabala; “Yeni sezon için yolumuza farklı isimlerle yürüme kararı aldık. Bu kararlar doğrultusunda da hocamız Bülent Akan ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ayrılma kararı almış bulunuyoruz. Bu kararın her iki taraf için de hayırlara vesile olmasını gönülden isterim” dedi.

KALIN SAĞLICAKLA

Teknik patron Bülent Akan ise sosyal medya hesabından yaptığı duyurusunda; “Kulüp yönetiminin değişmesinden dolayı, yönetimin önünü açmak adına Silivrispor ile olan sözleşmemizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür eder bundan sonraki süreçte Silivrispor'a başarılar dilerim. Kalın sağlıcakla” dedi.

YORUM YAP