Silivrispor, Aksaray’a geçit vermedi 1-1

Silivrispor, Aksaray’a geçit vermedi 1-1

12.11.2020 11:23:46

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Silivrispor evinde ağırladığı yenilgisiz takım 68 Aksaray Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası güzel ve kaliteli bir oyuna sahne olan maçta taraflar karşılıklı buldukları gollerle birer puanı hanelerine yazdırdılar. Grupta alt sıralardan kurtulmak için savaşan Silivrispor ile zirvedeki yerini korumaya çalışan 68 Aksaray takımı arasındaki mücadele izleyenlerin beğenisini kazandı. Doksan dakikalık müsabaka sonunda her iki takımın da maçın hakem triosundan şikâyetçi olması dikkatlerden kaçmadı. Maça ev sahibi takım Silivrispor hızlı başladı ve daha 2. dakikada Aksaray kalesine yüklenmeye başladı. Sol kanattan yapılan sert ortaya yükselen Mehmet'in ceza alanı içinde düşürülmesine Silivrispor uzun süre penaltı itirazında bulundu. Bu pozisyonun sonrasında 68 Aksaray Belediyespor 3.dakikada Fatih Şerifoğlu ile geliştirdiği atakta golünü buldu ve durumu 0-1'e taşıdı. Bu golle birlikte Silivrispor kendi kalesinden çıkamadı ve orta alanda top yapmaya çalıştı. Baskılı oyununu sürdüren Aksaray takımı hem Silivri defansını hem de kaleci Mert'i geçemedi. Müsabakanın ilk yarısı tek golle tamamlandı.

İkinci yarıya Silivrispor daha istekli ve baskılı bir oyun anlayışıyla başladı. İleride oyun kuran Silivrispor daha baskılı bir oyun sahnelemeye başladı. Geliştirilen sağlı sollu ataklarda Aksaray kalesinde tehlikeler yaratmaya başladılar. Müsabakanın 65.dakikasında maçın hakemi Aksaray ceza alanında yaşanılan ikili mücadeleye hakem penaltı kararı verdi. Silivrispor lehine kazanılan penaltı atışında Deniz Gelen topu ağlara yolladı ve durumu 1-1 yaptı. Bu golün ardından ataklarını iyice sıklaştıran Silivrispor Şehmus ile golünü bulsa da maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Müsabakanın sonunda başka gol olmadı ve maç 1-1 beraberlikle tamamlandı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki DASK Nedir?
Sonraki » Ummadık taş baş yarar...

YORUM YAP