Silivrispor’a mangal ziyafeti Duru’dan

Silivrispor’a mangal ziyafeti Duru’dan

18.08.2017 11:36:56

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala Silivrispor kendi sahasında idmanlarına aralıksız devam ediyor ve son yapılan idmanın ardından Belediye Başkanı Özcan Işıklar'da bir ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor, 10 günlük Afyon kampının ardından verilen 10 günlük iznin bitmesi ile birlikte ilk idmanını kendi sahasında gerçekleştirdi. 26 Ağustos Cumartesi günü Silivri Stadı'nda ilk lig maçına çıkmaya hazırlanan Silivrispor'da teknik patron Erdal İşkar işi sıkı tutuyor. Kendi saha ve seyircisinin önünde ilk lig maçına çıkmaya hazır olan Silivrispor yapılan idmanın ardından Başkan Akgün Duru tüm kadroya mangal ziyafeti çekti. 

IŞIKLAR'DA ZİYARET ETTİ

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru'nun organize ettiği ve tüm oyuncu kadrosunun ve teknik heyet ile birlikte kulüp çalışanlarının da katıldığı mangal ziyafetine Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'da katılım sağladı. Oyunculara verilen yemekte Siilvrisporlu yöneticilerle bir araya gelen Başkan Özcan Işıklar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.

YORUM YAP