Silivrili tenisçiler Edremit kampında

Silivrili tenisçiler Edremit kampında

17.06.2019 13:56:01

Silivri'nin ilk tenis kulübü olan ve bünyesinden çıkardığı şampiyonlarla isminden sıkça söz ettiren Silivri Tenis Kulübü sporcu ve hocaları ile birlikte Edremit'te yeni sezon kampına girdiler.

Yeni sezon planlamaları doğrultusunda Fikret Özdemir'in öncülüğünde Silivrili tenisçiler kampa girdi. minik ve küçük kategorilerinde mücadele eden toplam 15 sporcu ile Edremit'te Körfez Spor Kulübü'nün davetlisi olarak kamp programı başladı. konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Silivri Tenis Kulüp teknik patronu Fikret Özdemir açıklamasında, "

Silivri Tenis Kulübü olarak misyonlarımızın arasında yer alan “Sporcularımızın rekabete dayalı bireysel ve takım ruhunu benimseyerek sosyal becerilerinin geliştirilmesi “ için diğer tenis kulüpleri ile centilmenlik ve dostluğun ön planda olduğu, başarı odaklı organizasyonlar düzenlemek amacıyla 15-19 Haziran tarihlerinde Edremit'te Körfez Tenis Kulübü ile ortaklaşa yapılacak organizasyonu heyecanla bekliyoruz. Organizasyona desteklerinden dolayı Körfez Tenis Akademisi'ne teşekkür ederiz" dedi.

YORUM YAP