Silivrili bayanlar Anıl Alkan’la eğlendi

Silivrili bayanlar Anıl Alkan’la eğlendi

29.01.2018 09:39:03

Şevval Süs Evi'nin organizasyonunda, Silivri Öğretmenevi'nin ev sahipliğinde bayanlara özel düzenlenen gecede Anıl Alkan sahne aldı.

Şevval Süs Evi Organizasyon firması Kader Özgüler'in sahipliğinde bayanlara özel eğlence gecesi düzenlendi. 26 Ocak 2017 tarihinde, Silivri Öğretmenevi'nin ev sahipliğinde düzenlenen gecede yorumcu Anıl Alkan, birbirinden güzel eserleri alkışlar eşliğinde seslendirdi. Sevilen şarkılara Silivrili bayanlar da eşlik etti. Müzik ve danslar gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Aynı gün ve yakın tarihlerde doğum günleri olan bayanlara ise sürpriz kutlama yapıldı. Çok katlı pasta hep birlikte alkışlar eşliğinde kesildi.
Geceyi organize eden Kader Özgüler hediye, Silivri Öğretmenevi adına müdürü Ebru Erçelen de Anıl Alkan'a çiçek sunarak teşekkür etti.

ÖZGÜLER: DAHA NİCE ORGANİZASYONLARA...
Şevval Süs Evi sahibi Kader Özgüler, “Gecemizi renklendirdiği için sevgili Anıl Alkan'a ve katılımlarından dolayı değerli arkadaşlarıma, ev sahipliğinden dolayı Silivri Öğretmenevinin değerli işletmecilerine ve emeği geçen tüm personeline, bize sahne ses ve ışık düzeni için yardımlarını esirgemeyen arkadaşım Ufuk Çelik'e, herkese ayrı ayrı sonsuz teşekkürler. Çok güzel ve eğlence dolu bir geceydi. İyi ki varsınız, ayaklarınıza sağlık, nice organizasyonlarda görüşmek dileğiyle…” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP