Silivri Ziraat’ten AGROEXPO 2020 çıkarması

Silivri Ziraat’ten AGROEXPO 2020 çıkarması

7.02.2020 14:44:13

Silivri Ziraat Odası üyeleri, AGROEXPO'da tarım alanındaki yeniliklerle yakından tanışma fırsatı buldular.

Silivri Ziraat Odası üyeleri 6-9 Şubat tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen AGROEXPO Tarım Fuarına katıldılar. Her sene geleneksel hale getirilen katılım bu yıl da Silivri Belediyesinin ziraatçılarımıza tahsis ettiği otobüs ile sağlandı.

Tarım alanındaki yenilikleri yakından takip eden Silivrili çiftçiler, daha sağlıklı ve verimli üretim için ihtiyaç duydukları ekipmanları fuar organizasyonunda yakından takip edebilme imkanı bulduklarını ifade ettiler.

DÜNYA TARIMI 15. KEZ AGROEXPO'DA BULUŞACAK

AGROEXPO, 06 - 09 Şubat 2020 tarihleri arasında Türk tarımını dünya tarımı ile 15. kez buluşturuyor. Türkiye'nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir'de 110 bin metrekarelik kapalı alan içerisinde 14 holün tamamında düzenlenen Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; 15. yılında yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini ve çiftçilerimizi Ege'nin incisi İzmir'de ağırlıyor.

GÜRSU'DAN TEŞEKKÜR VE İYİ NİYET TEMENNİSİ

Etkinliği değerlendiren Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Belediyesi'ne araç tahsisi konusunda teşekkür ederken, fuara katılan üyelerinin yararlanacağı kıymetli bir tecrübeyi gerçekleştirmiş olduklarına dikkat çekti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP