Silivri ve Gebze birer puana razı oldu 0-0

Silivri ve Gebze birer puana razı oldu 0-0

13.04.2019 18:06:13

Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası bölümler halinde vasat veya iyi geçen mücadelenin sonunda Silivrispor ve Gebzespor birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve sahadan birer puanla ayrıldılar.

TFF 3. Lig 1. Grupta ligde kalma savaşı içinde olan Silivrispor ve Gebzespor arasındaki mücadelenin sonunda gülen taraf olmadı ve taraflar sahadaki puanları paylaştı. Ligde kalma adına savaş içinde olan ve ateş hattından kurtulmak için mücadele eden iki takımın doksan dakikalık mücadelesinde gol sesi çıkmadı. Silivri Stadı'nda oynanan ve vasatı geçmeyen bir mücadeleye sahne olan maçta en güzel kareler tribünlerdi. Her iki takımında taraftarları ile dolan Silivri Stadı tarihi anlarından birini yaşadı.

Mücadeleyi Silivri İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, Silivri İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ile birlikte çok sayıda Silivrili yakından takip etti.

Maça her iki takımda kontrollü bir oyun anlayışı içinde başladı. Orta alanda topa sahip olabilme adına büyük bir mücadele sahnelendi. Özellikle orta alanda daha çok topa sahip olan Silivrispor kanatlardan yaptığı bindirmelerle etkili olmaya çalıştı. Kıyasıya geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda da orta alanda mücadelesi devam etti. Her iki takımın da cılız atakları defanslarda eridi. Müsabakanın en teplikeli atağı Silivrispor tarafından 74.dakikada gerçekleşti. Kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Silivrili oyuncuların yaptığı kafa vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında da gol olmadı ve müsabaka 0-0 beraberlikle tamamlandı. Bu skorun ardından konuk ekip Gebzespor puanını 31 yaparak grupta 14.sırada yer bulurken Silivrispor ise puanını 30 yaptı ve grubunda 15.sırada yer buldu.

Stat: Silivri

Hakemler: Direnç Tonusoğlu, Ahmet Oğuz Yılmaz, Birkan Çanakçıoğlu, Emre Bulut

Silivrispor: Burak 8, Metin 8 (84' Muhammed 8), Halil 8, Yunus 8, Gökhan 8, Ufukcan 8 (74' Çağrı 8), Vahit 8, Mehmet 8, Emin 8, Selçuk 8, Taner 8

Gebzespor: Alptekin 8, İslam 8, Saruhan 8, Mustafa 8 (44' Ekram 8), Abdulsamet 8, Oğuz 8 (77'Serhat 8),  Sırat 8, Tugay 8 (86' Kemal 8), Ferhat 8, Yusuf 8, Oktay 8

Skor: 0-0

YORUM YAP