Silivri Sanayi Sitesinden Karayollarına teşekkür

Silivri Sanayi Sitesinden Karayollarına teşekkür

12.08.2016 09:32:54

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğüne bağlı 12. Şube Şefliği ekipleri Silivri Sanayi Sitesi Girişi Düzenlemesi ve yolda asfalt yenileme işlemini gerçekleştirdiler. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, ekiplere çalışma ile ilgili Yönetim Kurulum ve esnaflar adına teşekkür etti.

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, onarım taleplerini dikkate alan Karayollarına teşekkür ederken, “Sanayi girişimizde çukurlar oluşmuştu, yol bozuktu. 10 cm kadar kazıma yapıldı ardından yeni asfalt döküldü. Karayollarından talebimiz vardı dikkate aldıkları ve yapılan çalışma için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


ÇALIŞKAN: HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Başkan Ercan Çalışkan, “Yönetim kurulu üyelerimle birlikte esnaf ve vatandaşlarımızın sanayi sitemizden en rahat şekilde faydalanması ve de çalışmalarını yürütmesi için üzerimize düşen her şeyi yapma gayretimiz sürüyor. İşlerin takibini büyük bir titizlikle yapıyoruz. Daha iyi hizmet ve huzurlu bir çalışma ortamı adına yönetimimle esnaf ile vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmetlerimiz artarak devam edecek” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP