Silivri sadece Yüzme Havuzuna kavuşmuyor…

Silivri sadece Yüzme Havuzuna kavuşmuyor…

22.11.2021 14:11:23

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın seçim dönemindeki vaatlerinden biri olan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi içerisinde 2 adet çok amaçlı spor alanı, 50 araç kapasiteli otopark ve çocuk parkı ilavesi ile tam ve eksiksiz bir spor tesisi şekilde hayata geçiyor.

27 Nisan 2020 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen projenin temelleri Haziran 2020'te atıldı ve çalışmalar büyük bir titizlikle sürdürülüp tamamlanmak üzere. Yeni Mahalle 1653 ada 2 parselde yapımına başlanan Kapalı Yüzme Havuzu Projesi; çocuklar, gençler, dahası herkesin kullanacağı bir tesis olacak. Özellikle ülkemizi ve ilçemizi, ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek geleceğin milli sporcularını yetiştirecek bir alan olarak tasarlanarak hayata geçirildi.

YILMAZ: SİLİVRİ'Yİ SPORTİF VE TESİS ALANINDA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Çalışmaların devamında sürece dair açıklamalarda bulunan Başkan Volkan Yılmaz, “Sportif başarılar için alt yapı ve tesislerin olması gerekir. Maalesef bu anlamda geri kalan Silivri'mizi daha ileriye taşıyacak yatırımları hayata geçirme noktasında kararlıyız. Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu en kısa sürede hizmete açtığımızda, senelerdir ilçemizde eksikliğini hissettiğimiz bu sorunu da ortadan kaldırmış olacağız. Bu yüzden de spora ve sporcuya yönelik önemli bir yatırımı ilçemize kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Dün ne söz verdiysek bugün o sözleri birer birer yerine getirerek, yediden yetmişe herkesin mutlu olduğu Marka Kent Silivri için yorulmaksızın çalışıyoruz” dedi.

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

5 kulvarlı olimpik havuzu, engelli ve çocuklar için çırpınma havuzu, 150 metrekareden oluşan 2 adet çok amaçlı spor alanı, 50 araç kapasiteli otopark alanı ve çocuk parkı ile tam bir spor tesisine dönüşen Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor.

YILMAZ: GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Spora ve sporcuya yatırımın önemine vurgu yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz,  “Pandemi şartlarında olmamıza rağmen yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yüzme Havuzu projemizin de içinde yer aldığı Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi bu çalışma alanlarımızdan biri. Özellikle gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri'nin hak ettiği noktaya ulaşacağını belirterek, “Gençlerimizle bir araya geldiğimiz her programda, Silivri'de kapalı yüzme havuzu olmayışından şikâyetçilerdi. Bizler de onlara bir söz vererek, ‘Silivri'yi İstanbul'un yüzme havuzu olmayan tek ilçesi olmaktan kurtaracağız' demiştik. Çok şükür ki kurtarıyoruz ve gençlerimize verdiğimiz sözü fazlası ve en iyi şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

KOMPLEKSİN KAPALI SPOR SALONU İLE GENİŞLETİLMESİ GÜNDEMDE

Silivri Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin kapalı havuz ve açık spor alanları ile kısa bir süre içinde hizmete başlamasının ardından aynı alanda Kapalı Spor Salonu yatırımı değerlendiriliyor.

YORUM YAP