Silivri Panayırına davetlisiniz

Silivri Panayırına davetlisiniz

18.07.2019 11:18:21

Sosyal dayanışma, aktivite ve sosyal sorumluluk projesi olarak Seramik sanatçısı Rabia Gürleyen ve Sosyal girişimci Derya Küçük tarafından planlanan Silivri Panayırı, 20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde Silivri Sahili Boşnak Bahçe'de düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıllarda yaptıkları sosyal girişimleriyle tanıdığımız Seramik sanatçısı Rabia Gürleyen ve Sosyal girişimci Derya Küçük, 20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde, Silivri Sahili Boşnak Bahçe Mevkii'nde, 50 firmanın katılımıyla, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) yararına Silivri Panayırını düzenliyor.
Silivri Belediyesinin de destek verdiği organizasyonun amacı; Silivri'deki esnaf ve Silivri civarındaki el yapımı ve ev yapımı işler yapan üreticileri, Silivri halkıyla buluşturmak satış ve tanıtım yapmalarını sağlamak, Silivri sosyal yaşamına renk katmak ve bu vesileyle UCİM SAADET Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği'ne katkı sağlamak ve son günlerde hepimizin vicdanlarını sızlatan çocuk istismarı konusuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak.

GÜRLEYEN: ÜRETİCİLERİ BİRBİRLERİYLE VE SİLİVRİ HALKIYLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ
Silivri Panayırının mimarlarından Seramik Sanatçısı Rabia Gürleyen, etkinlik hakkında gazetemize yaptığı özel açıklamada görüşlerini şöyle paylaştı: “Derya Küçük ve Rabia Gürleyen olarak yola çıkış amacımız Silivri'de aslında var olan ama bilmediğimiz için ilçemiz dışından temin ettiğimiz ürünlerin firmalarını veya el yapımı ev yapımı işler yapan üreticileri, tasarımcıları birbirleriyle ve Silivri halkıyla buluşturmak.
Yani Panayırda satış yapılması bir hedef gibi görünse de asıl hedefimiz Silivri'de neler var bunları öğrenmek ve tanıtmak. Mesela yiyecek bir şeyler yapmam gerekiyordu vaktim yoktu panayır aracılığı ile tanıştığım bir arkadaşıma akşam sipariş verdim sabah aldım. Ve de çok memnun kaldım.
Benim bu arkadaştan haberim yoktu. Bu vesileyle tanıdım. Ve daha birçok bu da mı varmış dediğimiz kişiler firmalar çıktı karşıma. Silivri'de bir bebek spa merkezi bile varmış. Çok şaşırdım.

“ÇOCUKLARA DA FAYDA SAĞLAMAK İSTEDİK”
Ayrıca projemizde her yıl yaptığımız gibi yine çocuklara da fayda sağlamak istedik. Ve son yıllarda hepimizi derinden sarsan çocuk istismarı konusundaki çalışmalarıyla tanıdığımız UCİM Saadet öğretmen çocuk istismarıyla mücadele derneği ile görüştük. Panayırdan bahsettik ve derneğin çalışmaları konusunda Silivri'de farkındalık yaratmak, derneği tanıtmak ve katkıda bulunmak isteğimizi ilettik. Memnuniyetle karşıladılar.

“TÜM SİLİVRİLİLERİ HEYECANIMIZ VE AMACIMIZA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
Hazırlıklarımızı tamamladık. Silivri Belediyesinin değerli katkılarıyla 20 -21 Temmuz 2019 tarihinde, saat 18.00 -24.00 arasında harika bir panayır gerçekleştireceğiz. Şimdiden başta Sayın kaymakamımız ve belediye başkanımızı ve tüm Silivrilileri geleneksel olmasını umut ettiğimiz "Silivri Panayırı"na heyecanımız ve amacımıza ortak olmaya davet ediyoruz.

SİLİVRİ PANAYIRI'NA 50 FİRMA KATILACAK
Ayrıca panayıra katılarak bize destek olan aşağıda isimlerini sıraladığımız tüm arkadaşlara tesekkür ediyoruz; altinborekleri, arzubasarir, atölye hephaistos, Berna Candan Kutay, cigdemlebutunseldonusum, dedeminmahsulu, demet_bohodesign, ela.optik, Elfida Köksal, Eser spor, evyapimirecellerim, eylemalas, fietra_store, fiftyshadesofcakes, guncelevents, han_ayakkabii, Hanife Kurt, hevis, kokos_butik_buyuk_beden, koliba, liderimanaokulu, mebikom, Mine Bayar, miniimodaaa, mtcornergiyim, mtcornergiyim, Mustafa Gür, Mustafa Kalafat, nakiphome, nirvanasanatevi, nly.design, onna kuyumcu, ozgeninmutfagindanlezzetler, runnerdesign1 H&N, sebnemsjewelry, Sevim Çalış, Silavant, silivrimasalanaokulu, sinemin_mutfag, sirindevranaydin, stanbulin seramik, tasarim_tokam, tattoocea, thebossbabyspa, UCİM, ufukayakkabi, umranuluskandegirmenci, winkelensilivri, yagmur_giyim_serapince, yitsaksesuar, yureklipek ve Zuzu Butik.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP