Silivri olarak galibiyeti özledik 3-1

Silivri olarak galibiyeti özledik 3-1

20.09.2017 17:13:42

Stat: Ankara, Aktepe

Hakemler: Selim Özen, İlker Ayten, Çetin Öncel, Bayram Başkan

Keçiörengücü: Yakup 7, Batuhan 7, Fatih 7, Erdi 7, Burak 7, Uğur 7 (81' Berat 7), Efe Can 7, Umut 7, Uğur Albayrak 7 (81' Şamil 7) , Abdurrahman 7, Muhammet 7

Silivrispor: Onur 4, Süleyman 4, Güray 4, Fuat 4 (56' Burak Seres 4), Ali 4, Yunus 4, Cankut 4 (46' Oğuz 4), Burak Uca 4 (69' Kazım Dülger 4), Serdar 4, İsmail 4, Emir 4

Skor: 3-1

Goller: 21' Abdurrahman, 28' Muhammet (Keçiören), 45' Serdar (Silivri)

TFF 2. Lig Beyaz grupta bir türlü istediği skorları ve puanları alamayan Silivrispor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda karşılaştığı Keçiören takımına 3-1 yenilerek kupadan elenerek yenilgi serisini lig ile birlikte dörde çıkardı.

Ligde bir türlü istediği skorları alamayan ve bu kötü gidişe kupa maçı ile dur demek isteyen Silivrispor, Ankara deplasmanında karşılaştığı Keçiören takımına 3-1 yenilerek kupadan elendi. Sahaya savunma ağırlıklı bir kadro ile çıkan Silivrispor TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Ankara temsilcisinden üç gol yiyerek elendi. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmalarında eşleşen Ankara temsilcisi Keçiörengücü ve Silivrispor arasındaki mücadelenin ilk yarısında sahnelenen performans ile her iki takım da göz doldurdu. Ankara temsilcisi Keçiören takımı maça hızlı başladı. Müsabakanın daha ilk dakikalarında Silivri kalesinde etkili ataklar yapan Keçiören takımı aradığı golü ilk çeyrekte bulamadı. Kontra ataklarla rakip kaleye yüklenmeye çalışan Silivrispor'da cılız ataklar rakip defansta eridi. Müsabakanın 21. dakikasında Keçiörenli oyuncu Abdurrahman Kuyucu golünü buluyor maç 1-0 oluyor. Maçın 23. dakikasında orta alandaki ikili mücadelede Keçiörensporlu oyuncu Fatih Kılıçkaya, hakem Selim Özen tarafından sarı kartla cezalandırılıyor. Maçta dakikalar 28'i gösterdiğinde Silivri ceza alanı içinde topla buluşan Muhammet Yılmaz durumu Keçiören lehine 2-0 yaptı. müsabakanın bitmesine saniyeler kala 45+3. dakikada Serdar Eylik attığı golle farkı bire indiriyor ve durumu 2-1 yapıyor. Atılan bu golün santrası olmuyor ve müsabaka ev sahibi takım Keçiörengücü lehine 2-1 tamamlanıyor.

SİLİVRİSPOR ERKEN HAVLU ATTI

İkinci yarıya Silivrispor defansta oyuncu değişikliği ile başladı. Kanat oyuncusu Oğuz Yavuz 46. dakikada Hüseyin Cankut Atasoy'un yerine oyuna dahil oldu. Müsabakanın 50. dakikasında Keçiören adına ilk golü bulan Abdurrahman Kuyucu ikinci yarıda da golünü buldu ve skoru 3-1 yaptı. müsabakanın 56. dakikasında Silivrispor'da defans oyuncusu Fuat Yaman oyundan çıkarken yerine orta saha ve hücum oyuncusu Burak Seres oyuna dahil oldu. Keçiörengücü takımında Erdi Dikmen hakem Selim Özen tarafından müsabakanın 66. dakikasında sarı kart ile cezalandırılıyor. Silivrispor takımında teknik patron Erdal İşkar, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor ve müsabakanın 69. dakikasında orta saha oyuncusu Mehmet Burak Uça çıkıyor ve yerine bir başka orta alan oyuncusu Kazım Dülger oyuna giriyor. Bu değişiklikle Silivrispor üç oyuncu değişim hakkını da tamamlamış oldu. Keçiörengücü takımında oyuncu değişikliği müsabakanın 21.dakikasında Uğur Albayrak oyundan çıkarken Şamil Başaran oyuna giren isim. Keçiörengücü takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor ve maçın 81.dakikasında Uğur Utlu çıkıyor ve yerine Berat Gökçe oyuna giriyor. Bu değişikliklerin ardından oyunda değişen bir şey olmuyor ve müsabaka ev sahibi takım Keçiörengücü'nün 3-1 galibiyetiyle noktalanıyor ve Silivrispor'un kupa macerası ilk maçta biterek eleniyor.

Engin AKIN

YORUM YAP