“Silivri’nin kurtuluş mücadelesini veriyoruz”

“Silivri’nin kurtuluş  mücadelesini veriyoruz”

Kadıköy'de konuşan DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, “Biz Silivri'nin kurtuluş mücadelesini veriyoruz. İçimizde her kesimden insanlar var. Kimse bir başkasına kaybettirmek için seçime girmez. Biz kazanacağımıza inanıyoruz, siz de inanın gücümüze güç katın, Silivri'nin önünü açalım” dedi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, seçim çalışmalarına Kadıköy'de devam etti. Meclis üyesi adayları ve DSP İlçe Başkanı Hüseyin Dertop'un eşlik ettiği Değirmenci, adaylık gerekçelerini anlattı ve Silivri'nin daha iyi yönetilmesi ve halkın daha çok hizmet alması için, Halkın İttifak'ı adına başkan adayı olduğunun altını çizdi.

DEĞİRMENCİ: IŞIKLAR'IN ADAYLIĞI MEŞRU DEĞİL
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın tekrardan CHP'nin adayı olması ile ilgili süreci özetleyen Değirmenci, “Adaylığı meşru değil. Hadi bunu da göz ardı ettik üstüne üstük sevilmeyen, destek görmeyen, halkın çalışmalarından memnun olmadığı bir belediye başkanı söz konusu olan. 10 yılda gerçekleştirdiği hiçbir temel yatırımı yok. Bol bol para harcandı, tam bir Lale Devri, saltanat sürüldü.


“TAM BİR KİBİR ABİDESİ”
Soruyorum size Belediye Başkanından randevu alıp görüşebilen var mı? Tam bir kibir abidesi. Karşısında herkesi küçük gören, yok sayan bir anlayış! Bugün seçim var diye size el uzatıyor. Halkın içine, meydanlara çıkamıyor. Gazitepe'de bir program yaptılar ondan sonra bütün mitingleri iptal ettiler. Şimdi ektiklerini biçme zamanı. Sen insanları yıllarca yok sayarsan onlar da seçim zamanı sana sırtını döner.
Silivri Belediyesinin bütçesi 240-260 Milyon. 300 Milyon borç var. Bu bütçeden yatırıma nasıl pay ayrılır!? Benim bir yatırımım onun 10 yılda yaptıklarından daha fazla. 320 defa yurt dışında çıktığını belgeleri ile Genel Başkanın önüne koyduk. İçişleri Bakanının konuyla ilgili beyanı var. Bu suçtur!


“SİLİVRİ BİR 5 YIL DAHA KAYBEDERSE, BİR DAHA KİMSE KURTARAMAZ?”
10 yılda ne yaptı ki 5 yıl daha istiyor sorun. Bir belediye başkanı düşünün ki ekibinden iki kişi karşısına aday çıkıyor. 31 Mart'ta iyi düşünün, doğru karar verin. Silivri bir 5 yıl daha kaybederse, ondan sonra kimse burayı kurtaramaz.


“SİLİVRİ'NİN KURTULUŞ MÜCADELESİNİ VERİYORUZ”
Bize ‘niye aday oldunuz, oyları bölüyor, seçim kaybettireceksiniz' diye kızanlar oluyor… Biz Silivri'nin kurtuluş mücadelesini veriyoruz. İçimizde her kesimden insanlar var. Kimse bir başkasına kaybettirmek için seçime girmez. Biz kazanacağımıza inanıyoruz, siz de inanın gücümüze güç katın, Silivri'nin önünü açalım. Silivri'de mevcut durumdan memnunsanız oyunuzu verin buna hiçbir şey söyleyemem. Ama değilseniz bize destek olun. Belediye imkanlarını çarçur etmeden, ihtiyaç duyulan yatırımları hayata geçirerek, istihdam olanaklarını arttırarak, yerel yönetim görevini en iyi şekilde yerine getirmeye hazırız” dedi.


YEREL YÖNETİM HEDEFLERİ HAKKINDA PAYLAŞIMLAR
Değirmenci açıklamalarından sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı. Çocuklara spor yapma olanakları, kültür sanat çalışmalarının geliştirilmesi, ev kadınlarına ek gelir imkanı sağlanması, yarı olimpik havuz, trafik sorunu çözümü yönünde görüşlerini paylaştı.
Değirmenci ayrıca Silivri Belediyesinin yeni açtığı 19 Mayıs Meydanını da katlı otopark olarak değerlendireceklerini belirtti. Silivri giriş ve çıkışlarına yoncalı düzenlemeler, fabrikaların ihtiyaçlarına göre genç işsizlere meslek edindirme kursları vereceklerini de ekledi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP