Silivri’nin altın kızları Anadolu’yu geçti

Silivri’nin altın kızları Anadolu’yu geçti

25.09.2017 10:26:13

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun organizasyonu olan İstanbul Voleybol Ligi'nde mücadele eden Silivrispor Yıldız Kızlar takımı ilk lig maçında farka gitti.

Yeni sezonun ilk maçında İstanbul Bahçelievler Spor Salonu'nda İstanbul Anadolu takımı ile mücadele eden Silivrispor Yıldız Kızlar Voleybol takımı sahadan 3-1 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. hafta sonu oynanan maçta Silivrisporlu kızlar ilk seti rakiplerine 25-23 verdi. İkinci sette ise üstünlüğü eline alan Silivrili kızlar sırasıyla 25-16, 25-18 ve 25-14'lük setlerle maçı 3-1 kazandı. Antrenörlüğünü Umut Tilev ve Lelek Top'un yaptığı Silivrispor Yıldız Kızlar Bayan Voleybol takım oyuncuları ise Sude Kapucu, Dilara Top, Tuğba Yazar, Sinem Uğurlu, Yağmur Berrak Ergen, Nilsu Küçük, İclal Sezer, Sude Ercan, Özlem Acar ve Gamze Sarı'dan oluştu.

Bütün bir yaz döneminde antrenörler Umut Tilev ve Melek Top ile birlikte yoğun bir idmanla geçiren Silivrispor Yıldız Kızlar Bayan Voleybol takımı çıktığı ilk maçı 3-1 kazandı. İyi bir hazırlık döneminin ardından lige iyi bir başlangıçta bulunan takımın hedefi ise İstanbul şampiyonu olmak.

YORUM YAP