Silivri Motosiklet Kulübünde yeni dönem

Silivri Motosiklet Kulübünde yeni dönem

26.12.2019 11:08:35

Silivri Motosiklet Kulübünde gerçekleştirilen olağan genel kurulda Yasin Elmaslı ve yönetiminin yerine Orbay Kahraman ve arkadaşları seçilerek görevi devraldılar...

Silivri Motosiklet Kulübü, 24 Aralık 2019 tarihinde Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi konferans salonunda olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Divan Kurulu Başkanlığını Zafer Yasemin'in, yardımcılıklarını Hasan Talan ve M.Ali Altay'ın yaptığı genel kurulda mevcut yönetimin mali ve faaliyet denetim kurulu raporu ibra edilerek oy birliği ile kabul edildi. Kulüp Başkanlığında başka bir adayın çıkmaması üzerine Orbay Kahraman ve listesi seçildi.
Tüm üyelerin oy birliği ile Kulübün, yeni dönem Başkanlığına Orbay Kahraman yönetim kurulu üyeliklerine Haluk Lokman, İlhan Bali, Gültekin Şahin, Ersoy Işıköndeş, Yasin Elmaslı, Özkan Kandemir seçildiler. Genel kurul sonucunda disiplin ve denetleme kurullarına Murat Gümüşkaya, Şafak Karan, Cüneyt Göçler, Hızır Aydın, Yavuz Doğruoğlu ve Tamer Narinç seçilerek görevlendirildiler.
Üyeler Cumhuriyet değerleri ile Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda bugüne dek hareket eden kulüplerinin son dönem Başkanı Yasin Elmaslı ve Yönetim kuruluna emekleri için teşekkür ederken, yeni dönem başkanı Orbay Kahraman ve yönetimine de başarı dileklerini ilettiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP