Silivri Motosiklet Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

Silivri Motosiklet Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor

25.05.2019 10:31:16

Bu yıl 3.sünü Silivri Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirmeye hazırlandıkları Silivri Motosiklet Festivali için Silivrili Motor tutkunları heyecan içinde hazırlıklarını sürdürüyor. Sadece motor tutkunları için değil farklı bir dünya ve kültürün renklini yakından izleme fırsatı için festivalin 4-7 Temmuz tarihlerini etkinlik takviminize ekleyin hiç pişman olmayacaksınız...

Silivri Motosiklet Kulübü Başkanı Yasin Elmaslı ve yönetim kurulu üyesi Özkan Kandemir, gazetemizi ziyaret ederek 4-7 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 3.sünü Silivri Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirmeye hazırlandıkları Silivri Motosiklet Festivali ve Salı akşamı düzenledikleri iftar için davetlerini ilettiler.
Festivale 5 ila 10 bin arası katılımcı beklenirken, test, tanıtım, özel model sergi ve sürpriz ile stantlar yer alacak. Etkinlikte resmi sponsor motosiklet firmaları; BMW / Borusan / İst, YAMAHA / Moto Çarşı / Tekirdağ, HONDA / Köşkdere / Çorlu, KAWASAKİ / Necat Motor / İst., SUZUKİ /Orta Motor / İst., BENELLİ / Blue Motor / İst., KTM / İst., PİAGGİO / Orta Motor / İst., HERO MOTOR / İst., DAELİM / İst., ÖNDER MOTOR / İst., VESPA / Orta Motor / İst., MOTOTAL / İst., BARON CUSTOM / İst., MOTO GUZZİ / Orta Motor / İst. ürünlerini tanıtacak.
Etkinlik çerçevesinde HERO MOTOR'dan çekiliş ile POLO 50 cc Motoru hediye edilecek ve Bulutsuzluk Özlemi, Yırtık Uçurtma ve İbrahim Orçin konseri gerçekleştirilecek. Yarışmalar, sürprizler, dünyaca ünlü konuklar, deniz, kamp, söyleşi, eğitim, dj performansları, halk dansları, sürpriz rotalar, alışveriş stantları ve dostluk var festival programında.
Bilgi için: 0553 722 37 30 nolu telefonu arayabilirsiniz.

Silivri'nin nitelikli turist çekmesi ve marka değerini arttırması için şahane fırsatlar vaat eden organizasyon heyecanla bekleniyor.


ANIT HEYKEL AÇILIŞI
Etkinlik kapsamında Silivri'de bir de Türkiye'de bugüne kadar hayatını kaybeden motorcular için ilk anıt heykelin açılışı yapılacak. Haber Merkezi

YORUM YAP