“Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun”

“Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun”

2.06.2020 15:53:23

Sağlık alanında yatırım çalışmalarını artırarak sürdüren Silivri Belediyesi bu amaçla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzaladı.

Göreve geldiğinden bu yana sağlık hizmetlerini de önemseyerek yeni yatırımlara başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzaladıklarını şu sözlerle duyurdu: “Sizleri hak ettiğiniz hizmetlerle buluşturma konusundaki gayretlerimiz ortada. Her geçen gün projelerimize yenilerini ekleyerek yolumuzda hızla ilerliyoruz. Üzerimizde olan sorumluluklar çerçevesinde sağlık yatırımlarıyla ilgili çalışmalarımız da artarak devam ediyor.

iL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bu amaçla İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladık.

Bu protokol, Kiptaş 1'in hemen kuzeyinde belediyemize ait 1663 ada 1 parselin 4100 m2'lik bölümünde Aile Sağlığı Merkezi yapımını kapsıyor.

Ayrıca Kiptaş 2 yolu üzerinde bulunan 112 Acil Servis İstasyonunun, Engelsiz Park projemize başlayacağımızdan dolayı yine bu alana taşınması, Gümüşyaka ve Akören mahallelerimizde yapımını bitirmek üzere olduğumuz sağlık ocaklarının ruhsat ve iskân işlemlerini de tamamlayıp İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesini içeriyor. Meclis çalışmalarımızla birlikte işlemleri tamamlamış olacağız. Şimdiden Silivri'mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Haber Merkezi

YORUM YAP